Ο σύντροφoς της Μαρίνας Πήχου πνίγηκε μπροστά στα μάτια της- Τους πάντρεψαν στην κηδεία (φωτό, βίντεο)

Ο σύντροφος της Μαρίνας Πήχου, της Μαχήτριας του Survivor 2 που αποχώρησε την τελευταία εβδομάδα, ήταν ο Θάνος Γκιτέρσος, ο πρωταθλητής του kick boxing που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι καθώς πνίγηκε στη θάλασσα.

Στην αποχώρησή της αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο είχε μπει στο παιχνίδι. Ηταν κάτι που σχεδίαζε με τον σύντροφό της, εκείνος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, εκείνη θέλησε να εκπληρώσει το όνειρο που είχε εκείνος για εκείνη.

Η Μαρίνα Πήχου είδε τον αγαπημένο της Θανάση Γκιτέρσο να χάνει τη ζωή του από πνιγμό κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ικαρία.

 

https://youtu.be/YVvfRWVnqOs

Τώρα ο προπονητής του άτυχου Θανάση, Γιάννης Θεοφάνους μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» μίλησε για εκείνες τις δύσκολες στιγμές για την Μαρίνα: «Μετά το θάνατό του συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα με τη Μαρίνα, ήμουν ο φίλος, ο ψυχολόγος της, ο αδερφός της. Ήταν φυτό για ένα μήνα. πνίγηκε μπροστά στα μάτια της. Δεν ήταν παντρεμένοι, αλλά υποτίθεται όταν φεύγει ένας άνθρωπος και έχει κοπέλα, στην κηδεία τους παντρεύουν, πράγμα που δεν ήξερε η κοπέλα και έπαθε ένα σοκ … ο πατέρας του ήθελε να φύγει παντρεμένος, του έβαλε στέφανα στο κεφάλι, μεγάλο σοκ…»!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *