Ο Σώρρας αύξησε τα 600 δισ σε… 3 τρισ. Αλλά δεν εμφάνισε το έγγραφο της κατάθεσης – ΒΙΝΤΕΟ

1«Δεν είναι μόνο ότι έχω τα 600. Υπάρχει ένα τεράστιο, μεγάλο συμβόλαιο, όπως έχω αποδείξει και στο δικαστήριο, αλλά και σε άλλους παγκόσμιους οργανισμούς, 3 δισ. δολαρίων από το αμερικανικό δημόσιο», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Αρτέμης Σώρρας.
Ο Αρτέμης Σώρρας, μιλώντας στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως είναι διαχειριστής έξι ομολόγων αξίας 600 δις., τα οποία διαθέτει στον ελληνικό λαό για να εξοφλήσει τα χρέη του στην εφορία και τις τράπεζες.

Ο ίδιος βέβαια, κάνοντας πολλές αναφορές σε έγγραφα, και συμφωνίες που δεν ήταν δυνατό να αποδειχτούν, δεν παρουσίασε το καταθετήριο της τράπεζας του Μόντρεαλ, και το οποίο είπε ότι θα παρουσιάσει σε επόμενη τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Αρτέμης Σώρρας υποστήριξε ότι είναι διαχειριστής ενός συμβολαίου 2.875.000.000 δολαρίων από το αμερικανικό δημόσιο και του οποίου η εγκυρότητα έχει αποδειχθεί στο δικαστήριο, αλλά και σε άλλους παγκόσμιους οργανισμούς, όπως χαρακτηριστικά είπε, χωρίς φυσικά να τους κατονομάζει.

Σε ερώτηση για το πώς και γιατί ίδιος τοποθετήθηκε ως διαχειριστής του επικαλούμενου συμβολαίου των τριών τρισεκατομμυρίων δολαρίων, απάντησε: «Εγώ απάντησα σε μία δημοσιογράφο, τα έκλεψα».

«Δεν υπάρχει τα βρήκα. Βρίσκεις έναν τενεκέ, βρίσκεις ένα πορτοφόλι», απάντησε με υπεροπτικό ύφος ο Σώρρας, αποφεύγοντας πάλι να δώσει σαφείς απαντήσεις για αυτά που ισχυρίζεται.

Δείτε το απόσπασμα:

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *