Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Εξω και ο Πι Τζέι Τάκερ από την Team USA

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Εξω και ο Πι Τζέι Τάκερ από την Team USA

Σε απόγνωση βρίσκεται ο Γκρεγκ Πόποβιτς, καθώς αποσύρθηκε από την προετοιμασία της Team USA ο Πι Τζέι Τάκερ, ο κορυφαίος αμυντικός που είχε στη διάθεσή του ο έμπειρος προπονητής.

Αυτό που συμβαίνει φέτος στην Team USA, δεν έχει προηγούμενο. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έχει χάσει το μέτρημα των παικτών που -ο κάθε ένας για τον δικό του λόγο- αποχωρούν από την προετοιμασία της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, με τον Πι Τζέι Τάκερ να είναι η νέα σημαντική απώλεια εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Ο σκληροτράχηλος φόργουορντ που θα έδινε σημαντικές βοήθειες καθώς γνωρίζει τους κανονισμούς της FIBA υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να αποχωρήσει για να γυρίσει στο Χιούστον. Εκεί θα εξεταστεί από το ιατρικό team των Ρόκετς και στη συνέχεια θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του με στόχο να είναι έτοιμος στην έναρξη του training camp της ομάδας του Μάικ Ντ' Αντόνι.

Αυτή τη στιγμή ο Πόποβιτς έχει στη διάθεσή του τους εξής 14: Ντι' Άαρον Φοξ, Κάιλ Κούζμα, Χάρισον Μπαρνς, Κέμπα Γουόκερ, Τζέιλεν Μπράουν, Τζέισον Τέιτουμ, Μέισον Πλάμλι, Μάρκους Σμαρτ, Ντέρικ Γουάιτ, Τζο Χάρις, Μπρουκ Λόπεζ, Ντόνοβαν Μίτσελ, Μάιλς Τέρνερ, Κρις Μίντλετον.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *