Ο υποτακτικός Έ.Ράμα προσκυνάει το «νεο-σουλτάνο» Ρ.Τ.Ερντογάν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών σίγουρα αποτέλεσε πεδίο για την εξομάλυνση των… διεθνών προβλημάτων.

Φυσικά, υπήρξε και η ευκαιρία για τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Έντι Ράμα να αποδείξει την υποτακτικότητα του προς το «νέο-σουλτάνο» της Άγκυρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Άλλωστε, είναι γνωστό πως ο πρόεδρος της Τουρκίας και υπέρμαχος της εγκληματικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας είναι ο… «προϊστάμενος» του «σοσιαλιστή» ηγέτη της Αλβανίας.

Όπως μετέδωσαν αλβανικά ΜΜΕ, στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Έντι Ράμα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν.

Η συνάντηση ήταν 30 λεπτών και ο Έντι Ράμα συνοδευόταν από τον υπουργό Εξωτερικών Μπουσάτι.

Ράμα και Ερντογάν συζήτησαν τις οικονομικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες [σ.σ. ισλαμιστικές μπίζνες στα Βαλκάνια] και την προώθησή τους.

Η τελευταία συνάντηση Ράμα – Ερντογάν ήταν τον Ιούλιο στην Κωνσταντινούπολη, και κατά την επιστροφή του ο Ράμα δήλωσε ότι συμφώνησε με τον Τούρκο Πρόεδρο για την κατασκευή ενός αεροδρομίου στην Αυλώνα και τη δημιουργία αλβανικού αερομεταφορέα με τη βοήθεια της Turkish Airlines.

Όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα, ο Ράμα μετατρέπει ταχύτατα την Αλβανία σε τουρκικό προτεκτοράτο. Μια Αλβανία τουρκικό προτεκτοράτο είναι σχεδόν απίθανο να γίνει μέλος της ΕΕ, αφού η Τουρκία μέσω της Αλβανίας θα μπορεί να ασκεί βέτο στις αποφάσεις της Ένωσης και να εκβιάζει τις πολιτικές της.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *