Ο Sean Penn στην πιο καταθλιπτική εμφάνισή σε τηλεοπτική εκπομπή, καπνίζοντας και υπό την επήρεια ηρεμιστικών

Μια…αξιομνημόνευτη εμφάνιση που σίγουρα δεν διέλαθε της προσοχής των θαυμαστών του, αφού έσπευσαν να τη σχολιάσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε ο Saen Penn στην εκπομπή «Late Show with Stephen Colbert».

Ο βραβευμένος με δύο όσκαρ ηθοποιός, που η αλήθεια είναι πως μετά και τον χωρισμό του με την Charlize Theron μοιάζει να έχει πάρει την κατηφόρα, προκάλεσε εντύπωση αρχικά με την εμφάνιση του, καθώς φαινόταν κουρασμένος και αρκετά ατημέλητος ακόμη και για τις δικές του στιλιστικές επιλογές.

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση όμως προκάλεσαν τα όσα ακολούθησαν. Ο ηθοποιός, κατά τη διάρκεια της εκπομπής κάπνισε δύο τσιγάρα, κάτι που γενικότερα έχει απαγορευθεί στην τηλεόραση και σίγουρα δεν συνάδει καθόλου με τα αμερικανικά τηλεοπτικά ήθη. Και πάλι όμως οι δυσάρεστες εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί.

Ο Penn αποκάλυψε στον Colbert πως πριν πάει την εκπομπή του είχε πάρει ηρεμιστικά γιατί το προηγούμενο βράδυ δεν μπορούσε να κοιμηθεί και έτσι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης βρισκόταν ακόμη υπό την επήρεια του φαρμάκου Ambien.

Η όλη καταθλιπτική εικόνα του Penn «συμπληρώθηκε» και με δηλώσεις του σχετικά με την καριέρα του. Όταν ο Colbert τον ρώτησε εάν πράγματι έχει «αποτραβηχτεί» από την υποκριτική επειδή δεν την απολαμβάνει τόσο όσο παλιά, απάντησε: «Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να προσφέρει ένας ηθοποιός σε μια δουλειά, είναι να παίζει καλά με τους άλλους-είναι μια συνεργασία- και εγώ όλο και περισσότερο φαίνεται πως δεν παίζω καλά με άλλους».


Θαυμαστές του ηθοποιού αλλά και τηλεθεατές, ήταν δύσκολο να αφήσουν ασχολίαστη αυτή την πολύ περίεργη τηλεοπτική εμφάνιση του Penn και έτσι στράφηκαν στο Twitter εκφράζοντας σε αρκετές περιπτώσεις μια αποστροφή.

Στη συνέχεια πάντως, ο Colbert ζήτησε από τον Penn να σκεφτεί το ενδεχόμενο να κόψει το τσιγάρο. «Σας παρακαλώ μην καπνίζετε άλλο. Δεν με πειράζει. Οι γονείς μου κάπνιζαν όταν ήμουν παιδί και η μυρωδιά του τσιγάρου μου ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις. Αλλά ξέρεις θέλουμε να συνεχίσουμε να σε έχουμε ανάμεσά μας για αρκετό καιρό ακόμη και αυτά τα πράγματα σου κάνουν κακό».

Η εμφάνιση και η όλη στάση του Penn δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από την επόμενη καλεσμένη της εκπομπής, Sara Gilbert η οποία αναφώνησε «Ουάου. Πρέπει να πω ότι ο Sean Penn με κάνει να φαίνομαι πως είμαι γεμάτη ενέργεια».

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *