Ο Tom Cruise, η Scarlett Johansson και άλλες τρελές θεωρίες για τη σχέση του με την Σαϊεντολογία

Ο Tom Cruise, η Scarlett Johansson και άλλες τρελές θεωρίες για τη σχέση του με την Σαϊεντολογία

Τα «προξενιά» και η πλήρης αφοσίωσή του στην αίρεση

Θεωρίες που θα μπορούσαν να ήταν και σενάριο ταινίας μυστηρίου. Αλλά είναι μέρος στο σενάριο της ζωής του Tom Cruise.

Πρόσφατα, ο ηθοποιός και πρώην σαϊεντολόγος, Brendan Tighe προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη, ότι μετά το διαζύγιο του Tom Cruise με τη Nicole Kidman, οι επικεφαλής της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας πέρασαν από κάστινγκ πολλές υποψήφιες «νύφες» για τον διάσημο ηθοποιό.

Ανάμεσα στα ονόματα κι εκείνο της νεαρής, τότε, Scarlett Johansson.

ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

Η ιστορία αυτή δεν ξένισε και τόσο, όσο θα περίμενε κανείς. Ίσως, γιατί στο παρελθόν και άλλες φορές έχουν ακουστεί ανάλογες θεωρίες για τη σχέση του Tom Cruise με την Σαϊεντολογία, τα «προξενιά» που του κάνουν με γυναίκες που εκείνοι θα επιλέξουν, για την πλήρη αφοσίωσή του στην αίρεση και για το ρόλο που έπαιξε στα δύο τελευταία διαζύγιά του.

Η Scarlett Johansson με ένα οργισμένο μήνυμα διέψευσε ότι πέρασε από «ακρόαση» για να γίνει η επόμενη κυρία Cruise. Αλλά αυτή δεν είναι η μόνο θεωρία που έχει κυκλοφορήσει σχετικά με την σχέση του ηθοποιού με τη Σαϊεντολογία.

Δείτε τις παρακάτω.

1. Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας τον χώρισε με τη Nicole Kidman. Η θεωρία λέει ότι η ηθοποιός δεν ήθελε τα δύο υιοθετημένα παιδιά τους, να μπουν στον κόλπο της Σαϊεντολογίας. Έτσι, οι Σαϊεντολόγοι στράφηκαν εναντίον της και φρόντισαν να στρέψουν και τα δύο παιδιά. Αλήθεια ή ψέματα, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Kidman για πολλά χρόνια δεν είχε σχέσεις με τα δύο παιδιά της, τα οποία μεγάλωσαν με τον πατέρα τους.

ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ

2. Ο Tom Cruise θεωρεί «διαβολική» την ψυχιατρική. Για την ακρίβεια, η ίδια η Σαϊεντολογία είναι εναντίον της ψυχιατρικής, υποστηρίζοντας ότι είναι μία μορφή τρομοκρατίας και αιτία του εγκλήματος. Πάντως, η θεωρία αυτή έχει μπόλικη δόση αλήθειας, αφού ο ηθοποιός το 2005 είχε επιτεθεί δημοσίως στην Brooke Shields, η οποία είχε μόλις αποκαλύψει ότι πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη και χρειάστηκε να πάρει φαρμακευτική αγωγή για να την ξεπεράσει.

3. Ο πρώην Σαϊεντολόγος, Marc Headley είχε αποκαλύψει ότι ο επικεφαλής Dave Miscavige, του είχε εκμυστηρευτεί ότι ο Tom Cruise θα ήταν το νούμερο 2 στην Εκκλησία, αν δεν ήταν ηθοποιός.

4. Πάντως, το όνομα της Scarlett Johansson είχε ακουστεί ξανά. Συγκεκριμένα, πάλι ο Marc Headley είχε αποκαλύψει ότι οι άνθρωποι της Εκκλησίας, είχαν προσεγγίσει για «νύφες» στον Tom Cruise την Jennifer Garner, την Jessica Alba και την Scarlett Johansson. Η τελευταία «τσίμπησε» στην ιδέα να γίνει σύντροφος του Cruise, αλλά μόλις, κατάλαβε περί τίνος πρόκειται, έγινε έξαλλη.

5. Έχει ακουστεί ότι ο ηγέτης της Σαϊεντολογίας, David Miscavige, υποκινεί βίαιες τακτικές για να πειθαρχεί τα μέλη της Σαϊεντολογίας. Προφανώς, στον Tom Cruise δεν χρειάστηκε να εφαρμοστεί μία τέτοια μέθοδος, καθώς είναι από τα πιο αφοσιωμένα μέλη.

Και μπορεί να μη γίνει ποτέ το νούμερο 2 στην Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, αλλά λέγεται ότι βρίσκεται στα υψηλότερα κλιμάκια αυτής.

κειτι χολμς

6. Και ναι η θεωρία θέλει την Katie Holmes να πέρασε με επιτυχία τις «εξετάσεις» γι’ αυτό κι έγινε κυρία Cruise, με δόξες, τιμές και τις… ευλογίες της Σαϊεντολογίας. Ωστόσο, η νεαρή ηθοποιός, λέγεται ότι τα βρόντηξε, όταν ήθελαν να εμπλέξουν την κόρη τους Suri, ενώ δεν άντεχε που οι άνθρωποι της αίρεσης είχαν λόγο στην ανατροφή της.

7. Και κλείνουμε με την πιο τρελή θεωρία, ότι η Suri στην πραγματικότητα είναι… εξωγήινος! Κάτι άλλο;


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *