Ο Valentino και ο Giancarlo Giammetti οργάνωσαν party έκπληξη για τη Charlene Shorto στο Island

Ο Valentino και ο Giancarlo Giammetti οργάνωσαν party έκπληξη για τη Charlene Shorto στο Island

Πολύχρωμα πυροτεχνήματα έλουσαν τον ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας την ώρα του Ηappy Birthday

Ο Valentino με τον Giancarlo Giammetti και τον φίλο τους Χρύσανθο Πανά οργάνωσαν τα γενέθλια της Charlene Shorto στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Η γνωστή Charlene Shorto είναι μούσα του Valentino, jetsetter, φωτογράφος και δημιουργός του βιβλίου «Comporta Bliss» που αυτή την στιγμή θεωρείται το πιο επιτυχημένο coffee table book σε παγκόσμιο επίπεδο.

H Charlene Shorto σβήνει την τούρτα της

Το ιστορικό σκάφος του Valentino Τ.Μ Blue One και το ολοκαίνουργιο Private GG yacht του Giancarlo Giammetti κατασκευασμένο από την εταιρεία Wally, έδεσε κάτω από το φωταγωγημένο Island.

Η τούρτα Comporta Bliss της Charlene Shorto

Οι καλεσμένοι προσήλθαν στο club μέσω της ειδικά διαμορφωμένης μαρίνας που βρίσκεται κάτω από το συγκρότημα του Island. Το φως των κεριών πλημμύριζε την παραλία καθώς και όλη την διαδρομή μέχρι το εστιατόριο.

Ο Giancarlo Giammetti παρατηρεί στο Island Shop το βιβλίο του «PRIVATE»

Η έκπληξη του Χρύσανθου Πανά και της συζύγου του Έλενας Σύρακα γνωστής σχεδιάστριας κοσμημάτων ήταν η τούρτα της Charlene που απεικόνιζε το βιβλίο της «Comporta Bliss» αλλά και ένα κόσμημα της Έλενας Σύρακα από την συλλογή που έχει εκτεθεί σε διάφορα μουσεία ανά τον κόσμο.

Giancarlo Giammetti, Χρύσανθος Πανάς, Charlene Shorto

Πολύχρωμα πυροτεχνήματα έλουσαν τον ουρανό της Αθηναϊκής Ριβιέρας την ώρα του Ηappy Birthday. Το κάλεσμα ήταν κλειστό και φιλικό.

Giancarlo Giammetti, Valentino, Χρύσανθος Πανάς, Charlene Shorto, Έλενα Σύρακα, Sean Souza

Παρευρίσκονταν ο Valentino, o Giancarlo Giammetti, ο πρώην σύζυγος της και διεθνής ambassador του Valentino Carlos Souza,ο γιος τους Sean Souza, o Χρύσανθος Πανάς, η Έλενα Σύρακα καθώς και κάποιοι φίλοι του ζεύγους από το εξωτερικό.

Valentino, Χρύσανθος Πανάς, Charlene Shorto, Έλενα Σύρακα, Carlos Souza

Είναι σημαντικό ότι προσωπικότητες διεθνούς κύρους επισκέπτονται την Αθηναϊκή Ριβιέρα την οποία έχουν αγαπήσει και η οποία αρχίζει να γίνεται προορισμός σε παγκόσμιο επίπεδο.

Valentino, Χρύσανθος Πανάς, Charlene Shorto, Έλενα Σύρακα, Carlos Souza
Χρύσανθος Πανάς, Giancarlo Giammetti, Valentino, Έλενα Σύρακα


Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *