Πέλκας: “Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού”

Πέλκας: "Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού"

Ο Δημήτρης Πέλκας εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο και ότι το φινάλε του 2019 θα βρει τον Δικέφαλο μόνο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τι δήλωσε ο Λημνιός στο PAOK TV.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα απέναντι στον Ατρόμητο και το εμφατικό 5-1 του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Πέλκας εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός πως το φινάλε του 2019 θα βρει τον Δικέφαλο μόνο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Για τη νίκη επί του Ατρόμητου ανέφερε: "Τελειώσαμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, θέλαμε να εκμεταλλευτούμε το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού και να πάμε κορυφή, είμαστε πολύ χαρούμενοι που το καταφέραμε".

Για τα παιχνίδια που έπονται: "Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε να ξεκουραστούμε λίγο και να επιστρέψουμε ακόμα πιο δυνατοί".

Για το πού αφιέρωσαν τη νίκη οι παίκτες: "Στον προπονητή που είχε γενέθλια και στον Σβιντέρσκι που γέννησε η γυναίκα του".

Για το τι θυμάται από το 2019 και τι περιμένει το 2020: "Φυσικά το νταμπλ, που είναι η πιο σημαντική στιγμή της καριέρας μου, ενώ και για τη νέα χρονιά ο στόχος είναι αυτός. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και υγεία σε όλο τον κόσμο".

ΛΗΜΝΙΟΣ: "Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ"

Ο Δημήτρης Λημνιός, μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV, ανέφερε τα εξής: "Με τον Πανιώνιο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Θέλαμε να κλείσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2019 και στα αποδυτήρια είπαμε πως πρέπει να έχουμε ένταση όλοι μας στο γήπεδο και αυτό φάνηκε γιατί πιέζαμε τον αντίπαλο που δε μας δημιούργησε προβλήματα και ήταν από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Τώρα πρέπει αν ηρεμήσουμε και να μπούμε στο 2020 με χαμηλά το κεφάλι".

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ: "Κάθε παίκτης στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ξεχωριστός έχει τη δική του ποιότητα. Όλοι χρειάζονται. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες που τα έχουν όλα και αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο".

Για το ματς με Ατρόμητο: "Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, θέλουμε πάντα να είμαστε πρώτοι και τώρα εκμεταλλευτήκαμε την απώλεια του Ολυμπιακού και το καταφέραμε".

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: "Ο προπονητής χρειαζόταν χρόνο και στήριξη για να περάσει τα θέλω του. Ο κόσμος γκρινιάζει αν δεν παίζουμε καλά, αλλά μας στήριξε και εμείς αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα. Δε φτάσαμε όμως στο ταβάνι μας. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, μας το λέει καθημερινά ο προπονητής".

Για τη δική του παρουσία: "Πριν 2-3 χρόνια αν μου το έλεγε κάποιο δε θα το πίστευα σχετικά με το πού θα ήμουν σήμερα. Όμως εγώ ήξερα από την αρχή σε ποια ομάδα ήρθα, τις απαιτήσεις που υπάρχουν. Τίποτα δε μου χαρίστηκε, το κέρδισα με το σπαθί μου. Ήταν μία καλή χρονιά, βελτιώνομαι συνεχώς και με εμπιστεύεται ο προπονητής και ο κόσμος".

Για την παρουσία του στην Εθνική: "Δίνω τα πάντα με το εθνόσημο. Ξέρουμε πού ήταν η Εθνική και που είναι τώρα. Χρειάζεται αλλαγή. Περιμένω τη νέα μου κλήση".

Για τον Ίνγκασον και τα γκολ που πετυχαίνει: "Μακάρι να συνεχίσει να σκοράρει, έχει ψυχολογία και τον εμπιστεύεται ο προπονητής".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *