Πέλκας: Χρόνια είχα να δω ένα τέτοιο πρωτάθλημα, που χάνουν όλοι βαθμούς

Μια ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή για τον Δημήτρης Πέλκα καθώς βραβεύτηκε εις διπλούν από τους ανθρώπους της ομάδας του. Ο ποδοσφαιριστής από τα…
Γιαννιτσά αναδείχτηκε MVP για το μήνα του Σεπτεμβρίου και επίσης βραβεύτηκε για το Best Goal του μήνα, σύμφωνα με τις ψηφοφορίες που διοργανώνει η ΠΑΕ για τους φίλους του. Ο ποδοσφαιριστής πριν από λίγο παρέλαβε τα βραβεία του στην Τούμπα και σε δηλώσεις που έκανε είπε: «Στόχος μου προσωπικά είναι να βοηθάω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Για μένα ο προηγούμενος μήνας ήταν πολύ καλός κι ελπίζω να συνεχιστεί αυτό, να παίζω, να είμαι υγιής και να βοηθάω την ομάδα, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να είμαστε το ίδιο στα εντός και στα εκτός έδρας ματς. Ίσως ακόμη δεν έχουμε βρει την κατάλληλη χημεία εμείς οι παίκτες και προσπαθούμε να βρεθούμε μεταξύ μας. Ίσως αυτό είναι ένα κομμάτι γιατί είμαστε αλλιώς εντός κι αλλιώς εκτός».

Για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία ματς είπε: «Κι εμάς δεν μας άρεσε η εμφάνιση στο Κύπελλο, πρέπει να ανασυνταχθούμε και να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω από ότι χρειάζεται. Μερικές φορές, επειδή το έχουμε συζητήσει και μεταξύ μας, ίσως πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε απλά επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ. Δεν βλέπω σίγουρα αδιαφορία από κανέναν αλλά ίσως υπάρχει η λάθος σκέψη ότι θα κερδίσουμε απλά επειδή είμαστε ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να μπαίνουμε στα ματς θεωρώντας ότι εμείς δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα κι έτσι να καταφέρνουμε να πάρουμε τις νίκες που πρέπει».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης σχολίασε: «Θα μπούμε στο παιχνίδι σαν να είμαστε εμείς το αουτσάιντερ. Πρέπει να μπούμε και να ματώσουμε από το πρώτο λεπτό και να αποδείξουμε ότι γρήγορα μπορούμε να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Χρόνια έχω να δω ένα τέτοιο πρωτάθλημα, που όλοι χάνουν βαθμούς. Ελπίζω εμείς να κερδίζουμε τα ματς, να μην είμαστε αυτοί που θα χάνουμε βαθμούς. Αν φτάσουμε όλοι στο 100%, δεν θα έχουμε να φοβόμαστε τίποτα και θα έρχονται οι νίκες».

Για τον κόσμο: «Ανυπομονούμε να τους δούμε ξανά στο γήπεδο. Και οι νέοι πήραν μία «γεύση» από την ανοικτή προπόνηση και θέλουν να δουν τον κόσμο δίπλα μας. Τους θέλουμε δίπλα μας στο γήπεδο, όταν υπάρχει αυτή η θετική ενέργεια όλα μπορούν να γίνου, το έχω ζήσει και στο παρελθόν».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *