Πέσιτς: “Δύσκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ”

Πέσιτς: "Δύσκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ"

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στάθηκε στον αυξημένο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό (31/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), αλλά δεν παρέλειψε να εκφράσει την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του.

Η Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό (31/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο ΣΕΦ και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς επισήμανε τη δύσκολη αποστολή που έχουν οι μπλαουγκράνα.

"Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό στην έδρα του, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά για την Μπαρτσελόνα", είπε αρχικά ο κόουτς των "μπλαουγκράνα", ο οποίος εν συνεχεία πρόσθεσε:

"Πέρσι αποδείξαμε πως μπορούμε να τους νικήσουμε (σ.σ. η Μπαρτσελόνα είχε επικρατήσει στο ΣΕΦ με 90-63. Όπως πάντα, όμως, αυτή είναι μία νέα σεζόν. Η κατάσταση είναι διαφορετική και έχουν νέο προπονητή. Η ομάδα τους έχει αλλάξει λίγο και είναι πιο αθλητική. Παίζουν στην έδρα τους. Είναι μίας πλήρης ομάδα κι έχουν το ταλέντο που χρειάζεται για αυτό το επίπεδο της EuroLeague".

Ο Κέβιν Πάνγκος από την πλευρά των παικτών της Μπαρτσελόνα δήλωσε πως "πρέπει να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στο τελευταίο μας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να παίξουμε καλύτεροι άμυνα και να πάρουμε περισσότερα ριμπάουντ. Γνωρίζουμε πως η ατμόσφαιρα θα είναι δύσκολη για εμάς, αλλά πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Όλοι γνωρίζουμε πως χρειαζόμαστε τη νίκη ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες στην EuroLeague. Είμαστε πολύ κοντά στην κατάταξη, οπότε κάθε ματς είναι σημαντικό και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με μία καλή ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *