Πήραν σουτέρ ολκής οι Λος Άντζελες Λέικερς

Πήραν σουτέρ ολκής οι Λος Άντζελες Λέικερς

Παίκτης των Λος Αντζελες Λέικερς για έναν χρόνο έγινε ο Τρόι Ντάνιελς, ένας σουτέρ με ποσοστό καριέρας 40% από την περιφέρεια.

Εν αναμονή της απόφασης του Κουάι Λέοναρντ, οι Λέικερς προσπαθούν σιγά-σιγά να γεμίσουν το ρόστερ τους στο οποίο υπήρχαν μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας (1/7) μόνο οι ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κάιλ Κούζμα, Άντονι Ντέιβις. Η ομάδα του Λος Άντζελες συμφώνησε με τον Τρόι Ντάνιελς, έναν 28χρονο σούτινγκ γκαρντ με ποσοστό καριέρας που φτάνει το 40% στο τρίποντο και φαίνεται πως σε αυτό το μοτίβο θα κινηθούν από εδώ και πέρα, ειδικά αν ο Λέοναρντ αποφασίσει να φορέσει τη φανέλα τους και μετακομίσει στο Στέιπλς Σέντερ.

Ο Ντάνιελς έχει μέσους όρους καριέρας 7 πόντους με 40% στο τρίποντο (1.7 ανά 4.4 προσπάθειες) ανά 15.5 λεπτά συμμετοχής σε 292 αγώνες κανονικών περιόδων. Έχει παίξει στους Χιούστον Ρόκετς, τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, τους Σάρλοτ Χόρνετς, τους Μέμφις Γκρίζλις και τους Φοίνιξ Σανς, θα έχει τον ρόλο του όγδοου-ένατου παίκτη στους Λέικερς και θα πρέπει να είναι αποτελεσματικός στα περίπου 15 λεπτά που θα εχει ανά αγώνα. Σε αυτόν τον ρόλο έχει συνηθίσει και με τον Τζέιμς δίπλα του, η δουλειά του θα είναι μάλλον πιο εύκολη από ποτέ.

Διαβάστε εδώ όλες τις κινήσεις της πρώτης μέρας στην Free Agency 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *