«Πήρα 4 εκατομμύρια δραχμές για πλάκα για φωτογράφιση στο Playboy»

«Πήρα 4 εκατομμύρια δραχμές για πλάκα για φωτογράφιση στο Playboy»

Η αποκάλυψη της γνωστής κυρίας της ελληνικής showbiz

Μία παλαιά φωτογράφισή στο Playboy, υπενθύμισε στην καλεσμένη της στο «Ooh la la» η Σάσα Σταμάτη. Μάλιστα, εκείνη δε δίστασε να προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις σχετικά με τη φωτογράφιση εκείνη.

Ο λόγος για την Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία ήταν αρκετά αποκαλυπτική.

«Το 1996 είχα κάνει Playboy, δική μου παραγωγή δική μου φωτογράφιση, χωρίς γυμνό. Ίσως, το μόνο μη γυμνό. Είχα πάρει 4 εκατομμύρια δραχμές, τότε, τα οποία τα πήρα για πλάκα. Έκανα μια φωτογράφιση με έναν φίλο, κλείσαμε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο και πειραματιζόμασταν με μερικές φωτογραφίες που δεν είχαν και κάτι ουσιαστικό», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πήγαν κάτι να μου ζωγραφίσουν στο στήθος ότι και καλά διαγράφει, αλλά δεν υπήρχε τίποτε. Έκανα μόνη μου τη φωτογράφηση, μου χωρίς make up artist, χωρίς τίποτα. Τούς έδωσα, απλά τις φωτογραφίες».

Όσο για το ποσό που πήρε, εξήγησε ότι ήταν λίγα τα χρήματα συγκριτικά με τα χρήματα που έπαιρναν άλλες κοπέλες για φωτογράφηση στο Playboy, επειδή όπως εξήγησε, δεν υπήρχε γυμνό. «Δεν έδειξα κάτι περισσότερο από αυτό που ήθελα» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *