Πίστονς για playoffs, πάτησαν τους Μάτζικ

Πίστονς για playoffs, πάτησαν τους Μάτζικ

Οι Πίστονς έκαναν… πάρτι κόντρα στους Μάτζικ, νικώντας τους με 115-98 και έκαναν ακόμα ένα βήμα στην προσπάθειά τους να μπουν στα playoffs.

Ενα βήμα πιο κοντά στα playoffs βρίσκονται οι Πίστονς. Παίζοντας κόντρα στο Ορλάντο, μία ομάδα που έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο, το Ντιτρόιτ έδειξε πιο έτοιμο, πήρε τη νίκη με 115-98 και ανέβηκε στην 6η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 38-37, παίρνοντας μία διαφορά ασφαλείας από τους (9ους πλέον) Μάτζικ, που έχουν ρεκόρ 37-39.

Ο κυριότερος λόγος ωστόσο που αισθάνονται ασφαλείας οι Πίστονς δεν είναι απλώς το γεγονός ότι βρίσκονται 1.5 παιχνίδι μπροστά, αλλά ότι θα έχουν και το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού φέτος αναδείχθηκαν νικητές στους 3 από τους 4 αγώνες των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε σαν ντέρμπι, με το Ντιτρόιτ να κλείνει την πρώτη περίοδο προηγούμενο με 30-27, ωστόσο γρήγορα μεταβλήθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Στις δύο επόμενες περιόδους το επιμέρους σκορ ήταν 64-44 για τους Πίστονς, που ξέφυγαν με 94-71 και "καθάρισαν" το παιχνίδι, φτάνοντας σε μία άνετη νίκη.

Ο Γουέιν Έλινγκτον με 25 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Μπλέικ Γκρίφιν να προσθέτει 20 πόντους και 10 ριμπάουντ και τον Αντρέ Ντράμοντ 18 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Για τους Μάτζικ, ο Άαρον Γκόρντον είχε 20 πόντους, ο Ντι Τζέι Όγκαστιν 18 πόντους και ο Εβάν Φουρνιέ 13 πόντους, αλλά με 6/15 σουτ.

AP Photo/Carlos Osorio

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *