Παίρνει ένα φύλλο Αλόη Βέρα και το τρίβει στα μαλλιά της. Θα εκπλαγείτε με αυτό που συμβαίνει σε 5 μόλις λεπτά

Αν τα μαλλιά σας δεν μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα τότε αυτό το άρθρο είναι για σας. Θα σας παρουσιάσουμε μια καταπληκτική ινδική συνταγή για γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών.
Αυτή η συνταγή είναι εύκολη, απλή, και αποτελεσματική.

Θα χρειαστείτε λάδι καρύδας, λίγο καστορέλαιο, μερικές κάψουλες βιταμίνης Ε που μπορείτε να βρείτε σε φαρμακεία, φύλλα αλόης βέρα και ένα μπολ.

Πρώτα κόψτε τα φύλλα αλόης βέρα σε κομμάτια. Αφαιρέστε τα αγκάθια και το κόψτε τα σε φέτες από το κέντρο. Τώρα, με ένα μαχαίρι ή ένα πιρούνι βγάλτε το gel από το εσωτερικό τους.

Κάντε μασάζ με τα φύλλα στο τριχωτό της κεφαλής σας. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να βεβαιωθείτε ότι ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής σας έχει καλυφτεί καλά.

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ανακατέψετε 1 κουταλιά της σούπας καστορέλαιο και 2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας.

Πάρτε μια κάψουλα βιταμίνης Ε και σπάστε την πολύ απαλά με μια βελόνα.

Πάρτε αυτό το μίγμα και τοποθετήστε το σε ένα μπολ με ζεστό νερό. Μην τοποθετήσετε το λάδι απευθείας στη φωτιά ή στο φούρνο μικροκυμάτων, γιατί είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και μπορεί να πιάσει φωτιά.

Μετά από πέντε λεπτά το καυτό λάδι θα πρέπει να είναι έτοιμο για την εφαρμογή.

Τώρα κάντε μασάζ σε όλο το κεφάλι για 5 λεπτά.

Μετά από τα 5 λεπτά, αφήστε το μίγμα στο κεφάλι και τοποθετήστε μια πετσέτα στο μαξιλάρι σας για να μην το λερώσετε. Ξαπλώστε και ξεκινήστε πάλι το απαλό μασάζ του τριχωτού της κεφαλής σας.

Αυτό είναι σημαντικό, διότι ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος. Δύο με τρία λεπτά είναι αρκετά, και τώρα δέστε τα μαλλιά σας σε μια πολύ σφιχτή πλεξούδα.

Συνιστάται να αποθηκεύετε το μείγμα σε ένα γυάλινο μπουκάλι και να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία αυτή 4-5 φορές την εβδομάδα.

Η ανάπτυξη των μαλλιών σας θα αυξηθεί κατά 45-55% και η διαφορά θα είναι αισθητή πολύ σύντομα!

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *