Τελευταία Νέα

Παγκόσμιος συναγερμός για το νέο υπερόπλο της Κίνας: Μπορεί να καταστρέψει την Αθήνα σε μισή ώρα!

1Στη δοκιμή ενός τρομακτικά ισχυρού πυρηνικού πυραύλου, ο οποίος θα μπορούσε να καταστρέψει μεγάλες ευρωπαϊκές ή αμερικανικές πόλεις σε λιγότερο από μισή ώρα, προχώρησε η Κίνα.

Ο Dongfeng-41 έχει το μεγαλύτερο εύρος από οποιονδήποτε άλλο (γνωστό) βαλλιστικό πύραυλο, ενώ μπορεί να «κουβαλήσει» μέχρι και 10 «σούπερ καταστροφικές» κεφαλές, οι οποίες μπορούν να χτυπήσουν διαφορετικούς στόχους ταυτόχρονα μέχρι και 7,450 μίλια μακριά!

Dongfeng 41 nuclear missile

Θεωρείται μάλιστα από τους ειδικούς το πιο ισχυρό όπλο μαζικής καταστροφής που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε την πυρηνική δοκιμή της Κίνας (την παρακολούθησαν μέσω δορυφόρων), με τους Αμερικανούς στρατιωτικούς να εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους, αφού -σύμφωνα με παλαιότερες εκθέσεις- ο πύραυλος θα μπορούσε να είναι έτοιμος για εκτόξευση μέσα στο 2016.

«Η Κίνα και η Ρωσία στρέφουν συντονισμένα όλο και περισσότερο τη στρατιωτική τους δύναμη εναντίον των ΗΠΑ, ενώ ο στόχος της Κίνας για ενεργοποίηση του πυρηνικού προγράμματος της Βόρειας Κορέας και του Ιράν βρίσκεται στο στάδιο της εκπλήρωσης», ανέφερε ένας πρώην αναλυτικής του Πενταγώνου, με ειδίκευση στα πυρηνικά της Κίνας.

Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι ένας σεβαστός αριθμός κρατών κοντά στην Κίνα είναι πλέον εξοπλισμένος με όπλα μαζικής καταστροφής. Πρώτη και… καλύτερη η Βόρεια Κορέα του γνωστού και μη εξαιρετέου Κιμ Γιονγκ-ουν, ο οποίος απειλεί ήδη με τους πυράυλους του ΗΠΑ και Ιαπωνία…

https://youtu.be/NytPrdvR-1k

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *