Παγκόσμιο Κύπελλο: Άλλη μία απώλεια για τις ΗΠΑ, δεν συνεχίζει και ο Μπάγκλεϊ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Άλλη μία απώλεια για τις ΗΠΑ, δεν συνεχίζει και ο Μπάγκλεϊ

Δύο ημέρες μετά την "προαγωγή" του στην πρώτη ομάδα της Εθνικής ΗΠΑ, ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ δήλωσε ότι δεν θα είναι διάθεσιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο Μάρβιν Μπάγκλεϊ ήταν ένας από τους παίκτες της επίλεκτης ομάδας που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στο οικογενειακό διπλό, ωθώντας τον Γκρεγκ Πόποβιτς να τον προωθήσει στην "πρώτη" ομάδα της Εθνικής ΗΠΑ. Όχι για πολύ. Δύο ημέρες αργότερα ο πάουερ φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς έθεσε εαυτόν εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, λέγοντας ότι προτιμάει να επικεντρωθεί στην επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ.

Η δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας των Αμερικανών θα αρχίσει την Τρίτη (13/8) στην Καλιφόρνια και μέχρι στιγμής η Αμερικανική Ομοσπονδία δεν έχει ανακοινώσει κάποιον αντικαταστάτη. Εφόσον δεν το κάνει, τότε στο ρόστερ θα παραμείνουν 16 παίκτες, εκ των οποίων όμως οι δύο είναι τραυματίες, ο Κάιλ Λάουρι και ο Μάρκους Σμαρτ.

Οι υπόλοιποι 14 είναι οι Χάρισον Μπαρνς, Ντι Άαρον Φοξ, Τζο Χάρις, Μπρουκ Λόπεζ, Κρις Μίντλετον, Τζέισον Τέιταμ, Τζέιλεν Μπράουν, Κέμπα Γουόκερ, Ντέρικ Γουάιτ, Κάιλ Κούζμα, Ντόνοβαν Μίτσελ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάιλς Τέρνερ και Μέισον Πλάμλι.

Στις 16 Αύγουστου οι ΗΠΑ θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό με την Ισπανία στο Αναχάιμ της Καλιφόρνια και εν συνεχεία θα μεταβούν στην Μελβούρνη για δύο φιλικούς αγώνες με την Αυστραλία στις 22 και 24 του μηνός. Οι Αμερικανοί βρίσκονται στον 5ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με τις Τσεχία, Τουρκία και Ιαπωνία.

Photo credits: AP Photo/Rich Pedroncelli

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *