Παγκόσμιο Κύπελλο: Άνω κάτω η Βενεζουέλα!

Παγκόσμιο Κύπελλο: Άνω κάτω η Βενεζουέλα!

Δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι παίκτες της Βενεζουέλας απείχαν από την προπόνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία και την στάση του προπονητή τους.

Απ' ότι φαίνεται, η Ακτή Ελεφαντοστού δεν είναι η μοναδική ομάδα που αντιμετωπίζει προβλήματα στη διάρκεια της προετοιμασίας εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι παίκτες της αφρικανικής ομάδας έκαναν απεργία για δύο ημέρες για οικονομικούς λόγους, με τη Βενεζουέλα να αποτελεί το δεύτερο παράδειγμα πως δεν είναι όλα τόσο απλά -ούτε καν σε αυτό το επίπεδο.

Σύμφωνα με το "Cancha Latina" οι παίκτες της εθνικής ομάδας της χώρας αποφάσισαν να απέχουν από την προπόνηση της Πέμπτης (15/8) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνθήκες που επικρατούν στη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Όπως επισημαίνεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η ομοσπονδία της χώρας δεν έχει εξασφαλίσει τις ανέσεις που θα ήθελαν όλοι σε επίπεδο αεροπορικών πτήσεων και διαμονής. Τονίζεται μάλιστα πως υπάρχει χρέος στο ξενοδοχείο που διαμένει η αποστολή, ενώ δεν υπάρχουν ούτε τα βασικά για τους φυσικοθεραπευτές.

Πέραν αυτών, οι παίκτες φέρονται να βρίσκονται σε ανοιχτή ρήξη με τον προπονητή τους, Νέστορ Γκαρσία, για θέματα που αφορούν τη συμπεριφορά και τις τακτικές του εκτός παρκέ.

Παρεμπιπτόντως, η Βενεζουέλα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως επίσης με την Πολωνία και την Κίνα.

AP Photo/Eric Gay

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *