Παγκόσμιο Κύπελλο: Αβέβαιο το μέλλον του Μίτσιτς στη διοργάνωση

Παγκόσμιο Κύπελλο: Αβέβαιο το μέλλον του Μίτσιτς στη διοργάνωση

Η Σερβία απόλεσε κάθε ελπίδα μεταλλίου μετά την ήττα από την Αργεντινή, με τη συμμετοχή του Βασίλιε Μίτσιτς στους αγώνες κατάταξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου να είναι αμφίβολη.

Παρά την απώλεια της μητέρας του, ο Βασίλιε Μίτσιτς αποφάσισε να αγωνιστεί στον προημιτελικό με την Αργεντινή. Με πένθος στη φανέλα, ο γκαρντ της Σερβίας αγωνίστηκε για 17'46'' και είχε 5 πόντους (με 1/2 δίποντα, 0/2 τρίποντα και 3/3 βολές), 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη στην ήττα, που σκότωσε τα όνειρα του βάθρου στους "όρλοβι".

Καθ' όλη τη διάρκεια του σαρανταλέπτου πάντως, η γλώσσα του σώματος "φώναζε" ότι δεν είναι καλά. Το μυαλό του ήταν (φυσιολογικά) αλλού, παρά την προσπάθεια που έκανε εντός παρκέ. Μετά την κουβέντα που είχε με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς την παραμονή της σπουδαίας αναμέτρησης με τους "γκαούτσος" αποφάσισε να δώσει το "παρών".

Πλέον όμως, η συμμετοχή του στους αγώνες κατάταξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι αμφίβολη. Όπως ανέφερε ο "Σάλε" μετά το τέλος της press conference, ο παίκτης ενδεχομένως να αποχωρήσει άμεσα από την Κίνα, από την στιγμή που δεν διακυβεύεται κάποιο μετάλλιο. "Είπα στους παίκτες ότι ο Βασίλιε (Μίτσιτς) έδειξε σπουδαία πνευματική δύναμη. Είναι εδώ και καιρό άσχημα τα πράγματα για εκείνον, όχι μόνο χθες. Είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έκανε, όλη η χώρα είναι. Έδειξε πατριωτισμό" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας σε δημοσιογράφους της χώρας, έξω από τα αποδυτήρια.

Photo Credits: FIBA

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *