Παγκόσμιο Κύπελλο: Εκτός διοργάνωσης και ο Κέλι Ολίνικ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Εκτός διοργάνωσης και ο Κέλι Ολίνικ

Ο Κέλι Ολίνικ προστέθηκε στη μακρά λίστα των απόντων του Παγκοσμίου Κυπέλλου λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο πρόσφατο φιλικό του Καναδά με τη Νιγηρία.

Όταν ο Νικ Νερς ανακοίνωσε την προεπιλογή του Καναδά για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, είχε ένα ρόστερ που στην θεωρία έμοιαζε ικανό να διεκδικήσει μετάλλιο. Στην πράξη αυτό θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να συμβεί, καθώς η -ήδη μεγάλη- λίστα των απόντων μεγάλωσε ακόμα περισσότερο σήμερα μετά την αποχώρηση ενός ακόμα ΝΒΑer, του Κέλι Ολίνικ.

Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ του Μαϊάμι χτύπησε στο φιλικό της προηγούμενης Τετάρτης (7/8) με τη Νιγηρία και ο τραυματισμός στο γόνατο αποδείχθηκε αρκετά σοβαρός ώστε να τον κρατήσει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, σύμφωνα με το ESPN.

Το παράδοξο είναι ότι η ακτινογραφία που έβγαλε μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν "καθαρή" και το αρχικό πλάνο ήταν ο Ολίνικ να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για μία εβδομάδα. Την περασμένη Πέμπτη (8/8) μάλιστα ο Νερς είπε ότι θα είναι παρών στην Κίνα…

Όπως και να 'χει, ο Ολίνικ θα αποτελέσει άλλη μία σημαντική απουσία που θα έχει ο Καναδάς στην Κίνα μετά τους Άντριου Γουίγκινς, Τζαμάλ Μάρεϊ, Αρ Τζέι Μπάρετ, Σάι Γκίλγκιους-Αλεξάντερ, Ντίλον Μπρουκς, Τρέι Λάιλς, Ντουάιτ Πάουελ, Μπράντον Κλαρκ, Τρίσταν Τόμπσον και Κρις Μπουσέρ. Οι μόνοι εν ενεργεία παίκτες του ΝΒΑ που έχουν απομείνει στην προετοιμασία είναι ο Κόρι Τζόζεφ και ο Κεμ Μπιρτς.

Photo credits: AP Photo/Christian Palma

here's the sequence in the third quarter where kelly olynyk slipped on a wet spot on the floor and had to be helped to the locker room pic.twitter.com/RUn5R8zmgL

— Yahoo Sports Canada (@YahooCASports) August 8, 2019

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *