Παγκόσμιο Κύπελλο: Κλήθηκε ο Αντεμπάγιο τις ΗΠΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Κλήθηκε ο Αντεμπάγιο τις ΗΠΑ

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο των Χιτ κλήθηκε στην προεπιλογή των ΗΠΑ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9) προκειμένου να… γεμίσει λίγο το ρόστερ.

Με τις αρνήσεις των σταρ του ΝΒΑ να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας (31/8-15/9) να διαδέχονται η μία την άλλη, με τελευταίο που είπε "όχι" τον Τζέι Τζέι Ρέντικ, η USA Basketball πήγε ακόμα πιο βαθιά στην… επετηρίδα, καλώντας τον Μπαμ Αντεμπάγιο των Χιτ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Αντεμπάγιο κλήθηκε να συμμετάσχει στην προεπιλογή και να διεκδικήσει μία θέση στην ομάδα των ΗΠΑ, που δείχνει να έχει ξεμείνει από μεγάλα κορμιά.

Την σεζόν 2018/19 ο Αντεμπάγιο είχε 8.9 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής, παίρνοντας μέρος και στους 82 αγώνες (28 ως βασικός).

Υπενθυμίζεται ότι την πρόσκληση της USA Basketball αρνήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες οι Άντονι Ντέιβις, Τζέιμς Χάρντεν, Έρικ ΜακΚόλουμ, Έρικ Γκόρντον, Μπράντλεϊ Μπιλ, Ντέμιαν Λίλαρντ, Κέβιν Λάβ, Τομπάιας Χάρις και Ζάιον Γουίλιαμσον.

Μετά και την προσθήκη του Αντεμπάγιο, οι παίκτες που θα έχει ο Γκρεγκ Πόποβιτς στην διάθεσή του στην έναρξη της προετοιμασίας (5 Αυγούστου) είναι οι εξής: Χάρισον Μπαρνς, Αντρε Ντράμοντ, Κάιλ Κούζμα, Μπρουκ Λόπεζ, Κάιλ Λάουρι, Κρις Μίντλετον, Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέισον Τέιταμ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάιλς Τέρνερ, Κέμπα Γουόκερ, Τζούλιους Ραντλ, Μάρκους Σμαρτ, Θάντιους Γιανγκ, Τζέιλεν Μπράουν, Μέισον Πλάμλι, Μπαμ Αντεμπάγιο.

AP Photo/Lynne Sladky

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *