Παγκόσμιο Κύπελλο: Ούτε ο Μπράντλεϊ Μπιλ θα παίξει με τις ΗΠΑ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Ούτε ο Μπράντλεϊ Μπιλ θα παίξει με τις ΗΠΑ

Μια πεντάδα απόντες μετράει πλέον η Team USA εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού ο Μπράντλεϊ Μπιλ είναι ο τελευταίος χρονικά παίκτης που αρνείται το εθνικό κάλεσμα για την Κίνα.

Το 1/4 των παικτών που είχε επιλέξει ο Γκρεγκ Πόποβιτς για την προετοιμασία της Team USA εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αποφάσισε την αποχή. Μετά τον Άντονι Ντέιβις, τον Τζέιμς Χάρντεν, τον Έρικ ΜακΚόλουμ και τον Έρικ Γκόρντον, ήταν η σειρά του Μπράντλεϊ Μπιλ να πει "όχι" για την Κίνα.

Αυτός βέβαια επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Όπως αναφέρει ο Κρις Χέινς σε τιτίβισμά του, ο γκαρντ των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς περιμένει τη γέννηση του παιδιού του μέσα στον επόμενο ενάμιση μήνα, γεγονός που αρκεί για να τον κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του.

Κάπως έτσι, στον Γκρεγκ Πόποβιτς έχουν απομείνει δεκαπέντε (15) παίκτες από την αρχική λίστα που είχε ανακοινώσει, αν και θεωρείται πολύ πιθανό να αντικαταστήσει τους απόντες με άλλους αθλητές, προκειμένου να μην υπάρχει λειψανδρία στη διάρκεια της προετοιμασίας.

Οι παίκτες που -προς το παρόν τουλάχιστον- θα δώσουν το "παρών" στην προετοιμασία της Team USA είναι οι εξής:

Χάρισον Μπαρνς (Κινγκς), Αντρέ Ντράμοντ (Πίστονς), Τομπάιας Χάρις (76ερς), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), Κέβιν Λαβ (Καβαλίερς), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς)*, Κρις Μίντλετον (Μπακς), Μάιλς Τέρνερ (Πέισερς), Κέμπα Γουόκερ (Χόρνετς), Κάιλ Κούζμα (Λέικερς), Μπρουκ Λόπεζ (Μπακς), Πολ Μίλσαπ (Νάγκετς), Ντόνοβαν Μίτσελ (Τζαζ), Τζέισον Τέιταμ (Σέλτικς) και Πι Τζέι Τάκερ (Ρόκετς).

*Αναρρώνει από επέμβαση στο χέρι

AP Photo/Alex Brandon

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *