Παγκόσμιο Κύπελλο: Στην… πισίνα για να κερδίσει χρόνο ο Καμπάτσο

Παγκόσμιο Κύπελλο: Στην… πισίνα για να κερδίσει χρόνο ο Καμπάτσο

Η επιστροφή του Φακούντο Καμπάτσο στο παρκέ το συντομότερο δυνατό είναι το Νο1 μέλημα στην Αργεντινή, με το ιατρικό επιτελείο των "γκαούτσος" να ασχολείται διαρκώς με τον δεξιό αστράγαλο του βραχύσωμου γκαρντ (pic).

Από την στιγμή που γύρισε το δεξί του πόδι στη φιλική νίκη επί της Ρωσίας, ο Φακούντο Καμπάτσο αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο και προβληματισμό του Σέρχιο Ερνάντεζ. Το ιατρικό επιτελείο της Αργεντινής ασχολείται διαρκώς με τον λαβωμένο αστράγαλο του βραχύσωμου γκαρντ, με σκοπό να τον έχει άμεσα διαθέσιμο.

Θα παίξει στην πρεμιέρα με την Κορέα; Άγνωστο, αν και στην παρούσα φάση μοιάζει αρκετά πιθανό ως σενάριο να προφυλαχθεί (δεδομένης της χαμηλής δυναμικότητας της ασιατικής ομάδας) για να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νιγηρία -εκεί θα παιχτεί κι η πρωτιά στον όμιλο, κατά τα φαινόμενα.

Όπως και να έχει πάντως, οι "γκαούτσος" περιμένουν με αγωνία τα νέα από την αποκατάσταση του Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος εσχάτως μπήκε στην… πισίνα, προκειμένου να επισπευθεί η επιστροφή στην δράση. Το ιατρικό επιτελείο της Αργεντινής προτίμησε "φυσικά αντιφλεγμονώδη μέσα προκειμένου σεβαστεί τους βιολογικούς χρόνους αποκατάστασης. Γι αυτόν τον λόγο, ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην πισίνα. Ανάλογα με την εξέλιξη του προγράμματος, θα μπορέσουμε να δουλέψουμε συγκεκριμένα στο παρκέ" όπως αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό της ομοσπονδίας στο Twitter.

AP Photo/Charlie Neibergall

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *