Παναθηναϊκός: Έρχεται Αθήνα ο Ρόκα

Παναθηναϊκός: Έρχεται Αθήνα ο Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή (22/11) για ν' αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού.

Ο Ισπανός, Τσάβι Ρόκα, είναι ο αντικαταστάτης του Νίκου Νταμπίζα, αφού ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ο Καταλανός τα έχει βρει σε όλα με τους πράσινους και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή (22/11) στην Αθήνα για ν' αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

Στο παρελθόν έχει δουλέψει ως τεχνικός διευθυντής στην Σαμπαντέλ και την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο Τσάβι Ρόκα υπήρξε ποδοσφαιριστής και αγωνιζόταν ως αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ μέτρησε και μία συμμετοχή στην πρώτη της ομάδας. Στη συνέχεια γύρισε όλη την Ισπανία. Λογρονιές, Τολέδο, Βιγιαρεάλ, Εσπανιόλ, Ράγιο, Οσπιταλέτ, Σαμπαντέλ, Όκλαντ Σίτι (Νέα Ζηλανδία) και "κρέμασε" τα παπούτσια του στην Εουρόπα, στην αγαπημένη του πόλη και γενέτειρά του, Βαρκελώνη.

Τη σεζόν 2011-12 ανέλαβε χρέη τεχνικού διευθυντή στην Σαμπαντέλ και μετά πέρασε μία τετραετία στην ΑΕΚ Λάρνακας. Η θητεία του ξεκίνησε τη σεζόν 2013, ενώ ολοκληρώθηκε τη σεζόν 2017-18.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *