Παναθηναϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Σερπέζης

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Σερπέζης

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Σερπέζη μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Μετά τους Σπύρο Τζαβίδα, Χρήστο Σέχου, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του και με τον Δημήτρη Σερπέζη μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Οι Πράσινοι ανανέωσαν με τον νεαρό ποδοσφαιριστή γι' άλλα δύο χρόνια, αφού το τωρινό συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το 2020. Τώρα οι μοναδικές εκκρεμότητες είναι αυτές των Αθανασακόπουλου και Βαγιαννίδη.

ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Δημήτρης Σερπέζης είναι μέλος της ακαδημίας του Παναθηναϊκού από το 2010 καθώς μέχρι τότε αγωνιζόταν στον Ερμή Ηρακλείου. Η ομάδα του έδωσε ένα φιλικό στην Παιανία και εκεί ένας εκ των προπονητών των πράσινων εισηγήθηκε να κάνει δοκιμαστικό και τελικά αποκτήθηκε.

Ο Σερπέζης ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο ως εξάρι την πρώτη χρονιά που ήταν στο τριφύλλι και εν συνεχεία τη δεύτερη καθιερώθηκε ως φορ και μετά έπαιξε ως δεκάρι. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής είναι αρκετά πολυσύνθετος ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων. Υπέγραψε το πρώτου επαγγελματικό συμβόλαιο τον Νοέμβριο του 2017 με διάρκεια έως το 2020 και πλέον τώρα το συμβόλαιο του θα τον κρατήσει στο τριφύλλι μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Photto Credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *