Παναθηναϊκός: Απέκτησε τη Λίλια Καρακασίδου

Παναθηναϊκός: Απέκτησε τη Λίλια Καρακασίδου

Ο Παναθηναϊκός ενέταξε στο δυναμικό του τη Λίλια Καρακασίδου, βασικό στέλεχος της Εθνικής Νεανίδων που πριν από μερικές ημέρες πανηγύρισε την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας.

Η Λίλια Καρακασίδου είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" ενημέρωσαν για τη συμφωνία με τη 18χρονη γκαρντ, η οποία πριν από μερικές ημέρες κατέκτησε -με την Εθνική Νεανίδων– το ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Β' Κατηγορίας των Σκοπίων.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, η νεαρή παίκτρια φόρεσε τη φανέλα του Φάρου Κερατσινίου, ούσα η πρώτη σκόρερ στο πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου της Α2.

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Λίλια Καρακασίδου για το τμήμα μπάσκετ γυναικών, την αγωνιστική σεζόν 2019-'20", αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης.

Η ίδια η παίκτρια, εξήγησε με δηλώσεις της πως "είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρονιά και να πετύχουμε όλους τους στόχους που θα θέσουμε".

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *