Παναθηναϊκός: Από Δεκέμβριο… καλοκαίρι

Παναθηναϊκός: Από Δεκέμβριο… καλοκαίρι

Το Sport24.gr αναλύει το τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, ο οποίος έρχεται για να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του. Οι "κομμένοι", οι ανανεώσεις και οι μεταγραφές.

Ο Τσάβι Ρόκα, όπως διαβάσατε χθες από το Sport24.gr, έρχεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, για να παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους και να αναλύσει το πλάνο του και εμείς σας αναφέρουμε τι θα κάνει και τι δεν θα κάνει ο Ισπανός.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει μιλήσει αναλυτικά, όταν ήρθε στην Ελλάδα, για το πρότζεκτ των πρασίνων. Τα είπε και με τον Γιάννη Αλαφούζο και με τα διοικητικά στελέχη της ομάδας, Λεωνίδα Μπουτσικάρη και Κώστα Κωνστάντο και τηλεφωνικά μίλησε με τον προπονητή, Γιώργο Δώνη.

Ας δούμε κάποια πράγματα από αυτά, που θα κάνει και δεν θα κάνει ο Ρόκα, μόλις πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό και τυπικά:

*Δεν πρόκειται να ασχοληθεί ο Ισπανός με τις διαπραγματεύσεις με τους "κομμένους" της ομάδας. Ηδη οι συζητήσεις με τους παίκτες είναι σε εξέλιξη και ο Ρόκα μέχρι να μάθει την ομάδα και όλους τους παίκτες είναι δύσκολο να ασχοληθεί και με αυτό το θέμα.

*Είναι πολύ δύσκολο ο Ρόκα να κάνει τις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το 2020. Ηδη έχει γίνει προσέγγιση σε όλους από τον Παναθηναϊκό και σε λίγες ημέρες θα τους κατατεθούν οικονομικές προτάσεις, όπου θα κληθούν να απαντήσουν.

*Στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για έναν – δύο παίκτες. Ηδη έχει γίνει μία προεργασία από τον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του και μόνο αν δεν έχει βρεθεί αυτό, που θέλουν ο Ρόκα μπορεί να βοηθήσει με τις γνώσεις που έχει από την αγορά του εξωτερικού.

*Ο Ρόκα θα μιλήσει με τον Γιώργο Δώνη, για να υπάρξει προγραμματισμός από τώρα για τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου. Με βάση τις θέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν το καλοκαίρι και το ξέρουν από τώρα, αλλά και ανάλογα ποιοι παίκτες δεν συμφωνήσουν και δεν ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, οπότε θα πρέπει να βρεθούν οι αντικαταστάτες. Ο Ρόκα θα ψάξει παίκτες για το ερχόμενο καλοκαίρι, για να είναι έτοιμος νωρίς.

*Η παρουσία του σαν παίκτης στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, αλλά και το γεγονός, ότι είχε και πρόταση για να πάρει πόστο στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, δείχνουν ότι έχει πολύτιμες γνώσεις για τα τμήματα υποδομής. Είναι δεδομένο, ότι θα έχει την επίβλεψη των Ακαδημιών μαζί με τον Βαγγέλη Σάμιο με στόχο να συνεχιστεί η πολύ καλή δουλειά και η ομάδα να βγάλει και άλλους παίκτες από τα σπλάχνα της.

Photo Credits: Εurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *