Παναθηναϊκός: Βάλε ένα γκολ

Παναθηναϊκός: Βάλε ένα γκολ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοράρει ως τώρα σε κανονική ροή αγώνα παρά μόνο με πέναλτι και μαζί με την Γκεζντέμπε από την Τουρκία είναι οι μοναδικές ομάδες σε δέκα πρωταθλήματα της Ευρώπης με αυτή την αρνητική επίδοση.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έδειξε αντίδραση στο αιώνιο ντέρμπι και να ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό αλλά και πάλι το τριφύλλι σκόραρε μέσω εκτέλεσης πέναλτι και συμπλήρωσε ένα ακόμη ενενηντάλεπτο, το τέταρτο, χωρίς γκολ σε κανονική ροή αγώνα.

Συγκεκριμένα έως τώρα, σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, οι πράσινοι έχουν πετύχει τρία τέρματα αλλά και τα τρία από την άσπρη βούλα, δυο ο Μακέντα και ένα ο Μολό.

Κάτι που αποτελεί αρνητικό επίδοση στη Super League 1 και με βάση τα στατιστικά που συλλέξαμε από δέκα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης ο Παναθηναϊκός και η Γκεζντέμπε από την Τουρκία είναι οι μοναδικές ομάδες που στα έως τώρα παιχνίδια που έχουν σκοράρει μόνο με πέναλτι.

Μάλιστα για τους Τούρκους του Ναπολεόνι η επίδοση είναι ακόμη χειρότερη καθώς έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ με πέναλτι ενώ έχουν και ένα ενενηντάλεπτο περισσότερο από τον Παναθηναϊκό.

Ας δούμε αναλυτικά. Σε σύνολο 182 ομάδων από τα πρωταθλήματα της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Ελλάδας ναι μεν υπάρχουν ομάδες που έχουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Παναθηναϊκό αλλά όλες έχουν σκοράρει σε κανονική ροή αγώνα.

Όπως επίσης υπάρχουν και κάποιες που έχουν λιγότερα τέρματα, έχοντας τα ίδια ή περισσότερα ματς στα πόδια τους όπως για παράδειγμα η Ουντινέζε, η Μίλαν, η Σαμπντόρια, η Εσπανιόλ, η Θέλτα, η Αλαβές, Ντιζόν έχουν βρει δίχτυα στη διάρκεια μιας αναμέτρησης και όχι μόνο από εκτέλεση πέναλτι.

Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τον Ολυμπιακό ρωτήθηκε για αυτή την αρνητική επίδοση και αναφέρθηκε εκτενώς στο συγκεκριμένο θέμα που είναι το μαύρο κουτί στον φετινό Παναθηναϊκό έως τώρα.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΟΜΑΔΑΠΑΙΧΝΙΔΙΑΓΚΟΛ
ΑγγλίαΓουότφορντ64
ΑγγλίαΝιουκάστλ64
ΑγγλίαΚρίσταλ Πάλας64
ΓερμανίαΚολωνία54
ΓερμανίαΧόφενχαιμ54
ΙταλίαΒερόνα53
ΙταλίαΛέτσε43
ΙταλίαΟυντινέζε52
ΙταλίαΣαμπντόρια42
ΙταλίαΜίλαν42
ΙσπανίαΕσπανιόλ53
ΙσπανίαΘέλτα53
ΙσπανίαΑλαβές52
ΙσπανίαΛεγκανές52
ΓαλλίαΡεμς64
ΓαλλίαΝτιζόν62
ΟλλανδίαΓκρόνιγκεν66
ΤουρκίαΑνγκαρακουτσού53
ΤουρκίαΓκεζντέμπε51 (π)
ΡωσίαΡούμπιν Καζάν106
ΠορτογαλίαΖιλ Βιθέντε63
ΠορτογαλίαΣάντα Κλάρα63
ΠορτογαλίαΜπελενένσες63
ΠορτογαλίαΣετούμπαλ61
ΕλλάδαΠαναιτωλικός43

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *