Παναθηναϊκός: Γρήγορο γκολ, μηδέν στην άμυνα

Παναθηναϊκός: Γρήγορο γκολ, μηδέν στην άμυνα

Ο Παναθηναϊκός παίζει το πιο κομβικό παιχνίδι της χρονιάς μέχρι σήμερα και το απόγευμα στο ΟΑΚΑ θέλει να ανατρέψει το 0-1 και να προκριθεί σε βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Το σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ (17.15) είναι ένα παιχνίδι , που ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να κερδίσει και να προκριθεί. Οτιδήποτε άλλο είναι μη αποδεκτό και ουσιαστικά θα σημαίνει το τέλος της χρονιάς από νωρίς.

Το 1-0 του πρώτου αγώνα είναι πονηρό σκορ αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να το ανατρέψει, για να βρει την ηρεμία του να πάει στα προημιτελικά του κυπέλλου και από κει και πέρα σε αυτό τον θεσμό όλα γίνονται.

Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες έχουν προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το παιχνίδι αυτό. Υπολογίζουν πολύ τον ΠΑΣ, έχουν αναλύσει το παιχνίδι του, ξέρουν τις αδυναμίες του και που πρέπει να "χτυπήσουν", αλλά γνωρίζουν και ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σήμερα να δεχθούν γκολ.

Οσο απαραίτητο για την πρόκριση είναι να πετύχει ένα γκολ νωρίς ο Παναθηναϊκός, τόσο σημαντικό είναι να μην δεχθεί γκολ. Ειδικά αν το δεχθεί πρώτος η πρόκριση στη συνέχεια θα μοιάζει με βουνό. Κυρίως, διότι η πίεση θα αυξηθεί για τους παίκτες, που έχουν πετύχει μόλος τρεις φορές φέτος τρία γκολ.

Κόντρα στην ΑΕΚ και τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και με αντίπαλο την Παναχαϊκή στην Πάτρα για το κύπελλο. Όταν η ομάδα δυσκολεύεται να σκοράρει όλη την χρονιά είναι ακόμα πιο δύσκολο να σκοράρει τρεις φορές σε ένα παιχνίδι, που το ΠΡΕΠΕΙ είναι όσο ποτέ άλλοτε αυτή την περίοδο.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΚΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Φεντερίκο Μακέντα πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα με την φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα. Την περασμένη περίοδο στο τέλος Σεπτεμβρίου ο Ιταλός φορ με φοβερό βολέ σκόραρε και η ομάδα νίκησε τότε με 3-1 τον ΠΑΣ σε ένα παιχνίδι, που έγινε κάτω από βροχή για το πρωτάθλημα.

Οσον αφορά την ενδεκάδα θα είναι η γνωστή που χρησιμοποιεί ο Δώνης όταν έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή τοιυ. Δηλαδή οι : Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Δώνης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, Μακέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Νάγκι
Παναθηναϊκός: Χωρίς νέο πρόβλημα κόντρα στον ΠΑΣ
To παρασκήνιο της συμφωνίας Παναθηναϊκού – Διούδη

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *