Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής για Ξάνθη και μήνυμα σε Μολό

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής για Ξάνθη και μήνυμα σε Μολό

Ο Γιώργος Δώνης έστειλε ένα μήνυμα προς τον Μολό και όχι μόνο, αποκλείοντας τον, από την αποστολή για το ματς του Σαββάτου με την Ξάνθη. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού ο Μακέντα.

Ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη που παραχώρησε στη "NOVA" την Παρασκευή ήταν σαφής, λέγοντας πως όποιος δεν παλεύει για μια θέση στην ενδεκάδα, πολλές φορές μπορεί να μένει ακόμα και εκτός αποστολής βλέποντας το ματς από την τηλεόραση ή την εξέδρα.

Το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο Έλληνας τεχνικός ένα 24ώρο μετά απ' όσα είπε ήταν προς τον Γιαν Μολό τον οποίο και άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ξάνθη.

Ο Γάλλος μπορεί να ήταν ο σκόρερ του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μια εβδομάδα αργότερα κόντρα στον Πανιώνιο να ξεκίνησε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα αλλά η εικόνα του στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας δεν ήταν καλή.

Ο Μολό σε αντίθεση με τα όσα δήλωσε και αυτός στην κάμερα της "NOVA" την Πέμπτη δεν έδειξε ιδιαίτερη διάθεση και ζήλο στο πρόγραμμα της εβδομάδας και ο 50χρονος τεχνικός αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής και να στείλει ένα μήνυμα προς όλους.

Αντίθετα όπως αναμενόταν μετά τις τελευταίες προπονήσεις ο Δώνης πήρε μαζί του τον Μακέντα ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στην Ξάνθη.

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΒΕΡΓΟ

Σε αντίθεση με το μήνυμα που θέλησε να στείλει στον Μολό ο Γιώργος Δώνης επιβράβευσε από την άλλη το Νίκο Βέργο τον οποίο και πήρε όχι απλά στην αποστολή αλλά στην 18άδα που ανακοίνωσε. Επίσης πήρε στη 18άδα και τον Νούνες μετά δυο ματς που έμεινε εκτός.

Συγκεκριμένα στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής και Βέργος.

Αντίθετα εκτός πλην του Μολό έμεινε και ο Χατζηγιοβάνης, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Μπεκ, Φάουστο και Σέχου αλλά και οι Μαυρομμάτης, Αποστολάκης, Θεοχάρης που δεν υπολογίζονται για το ματς με τους Ακρίτες.

#Panathinaikos #paofc2019_20 #squadlist #paoxan #SuperLeague pic.twitter.com/8xWsNrBDRI

— Panathinaikos F.C. (@paofc_) October 4, 2019

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *