Παναθηναϊκός: Εξτρέμ και βλέπουμε

Παναθηναϊκός: Εξτρέμ και βλέπουμε

Η απόκτηση ακραίου μεσοεπιθετικού είναι η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού για τον Γενάρη, όπου οι "πράσινοι" φαίνεται ότι θα κάνουν το πολύ μέχρι δύο μεταγραφές.

Εχει γίνει ήδη μία προεργασία για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στον Παναθηναϊκό, όπου η ομάδα δεν θα πάει σε πολλές μεταγραφές και είναι λογικό για δύο λόγους. Πρώτον, διότι είναι Γενάρης και δύσκολα γίνονται πολλές αλλαγές και δεύτερον διότι το μπάτζετ είναι συγκεκριμένο και δεν πρόκειται να αλλάξει.

Αυτό που λένε οι πληροφορίες είναι ότι προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι ο φορ τον Γενάρη, αλλά ο ακραίος. Και αυτό διότι οι "πράσινοι" επιθυμούν να αποκτηθεί φορ μόνο αν έρθει κάποιος που να κάνει τη διαφορά. Αν είναι να έρθει κάποιος που να είναι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς, που υπάρχουν στο ρόστερ δεν υπάρχει και λόγος να αποκτηθεί και θα δοθούν ευκαιρίες στον Περέα και τον Καμπετσή.

Κι είναι δύσκολο τον Γενάρη ο Παναθηναϊκός να βρει τέτοιο φορ, πρώτον διότι είναι περιορισμένη η αγορά με ελεύθερους κατά βάση και δανεικούς παίκτες και δεύτερον, διότι με ένα συμβόλαιο το πολύ 300.000 ευρώ είναι δύσκολο αυτή την εποχή να βρεις τέτοιον επιθετικό. Φυσικά αν βρεθεί κάποια μεγάλη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό δεν θα πουν όχι, αλλά φαίνεται δύσκολο.

Για αυτό και ήδη έχει γίνει μία έρευνα αγοράς, για τους εξτρέμ και ήδη έχουν προταθεί παίκτες από διάφορους μάνατζερ και γίνεται μελέτη των στοιχείων τους και scouting. Φυσικά ο εκλεκτός δεν έχει βρεθεί ακόμα, αλλά θα γίνει το αργότερο μέχρι τον άλλο μήνα. Το γεγονός ότι ο Μπεκ είναι μόνιμα …τραυματίας έχει περιορίσει τις λύσεις για τα άκρα και για αυτό ο Δώνης θέλει έναν παίκτη εκεί που να έχει και το γκολ. Συν ότι και ο Μολό τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα, ενώ και ο Κολοβός είναι φανερό ότι δεν μπορεί να παίξει στα άκρα και είναι καλύτερα όταν αγωνίζεται κοντά στον επιθετικό χωρίς και αυτός μέχρι τώρα να έχει προσφέρει αυτά που περίμεναν στον Παναθηναϊκό.

ΧΑΦ ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Αν αποφασιστεί να γίνει και δεύτερη μεταγραφή (φαίνεται δύσκολο αυτή τη στιγμή) είναι πιο πιθανό ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ένα κεντρικό μέσο, που να παίζει και εξάρι και οκτάρι. Ηδη και για αυτές τις θέσεις γίνεται μία έρευνα.

Αν μέχρι να πιάσει δουλειά τον Δεκέμβριο ο Ρόκα δεν έχουν "λοκάρει" οι στόχοι είναι δεδομένο, ότι ο Ισπανός μπορεί να προτείνει κάποιον παίκτη, που να αρέσει και στο τεχνικό επιτελείο.

Φυσικά ότι γίνει τον Γενάρη θα είναι διορθωτική κίνηση για τα λάθη του καλοκαιριού και για να εξαντλήσει ο Παναθηναϊκός τις πιθανότητες να πάει όσο το δυνατόν πιο μακριά στο κύπελλο, αλλά και να παίξει στα playoffs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός: Με Δώνη και Κολοβό κόντρα στον Παναιτωλικό
Παναθηναϊκός: Τέλος ο Τζανδάρης, ακολουθούν κι άλλοι
Παναθηναϊκός: Ανανέωσε μέχρι το 2022 ο Σερπέζης

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *