Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα με Ζαχίντ

Παναθηναϊκός: Ευχάριστα νέα με Ζαχίντ

Ο Γκίας Ζαχίντ "φουλάρει", για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Βόλο και την Παρασκευή για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του συμμετείχε στο πρώτο μέρος της προπόνησης. Κανονικά ο Μπεκ, χτύπησε στον αστράγαλο και δεν προπονήθηκε ο Φάουστο.

Ο Γιώργος Δώνης και την Παρασκευή ασχολήθηκε με την τακτική του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έδειξε και πάλι βίντεο στους παίκτες με αγώνες του Αστέρα, αλλά και με παιχνίδια του Παναθηναϊκού, για να αναλύσει τα λάθη τους και να προσέξουν ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Όσον αφορά την τακτική ο Δώνης την Παρασκευή δοκίμασε και τον Περέα και τον Κολοβό κοντά στον Μακέντα και φαίνεται, ότι οι δύο τους διεκδικούν την θέση με τον Κολομβιανό να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Για τους άλλους δέκα δεν υπάρχει αμφιβολία και θα είναι αυτοί, που άρχισαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Το θετικό της σημερινής προπόνησης είναι, ότι συμμετείχε στο πρώτο μέρος μαζί με την ομάδα ο Γκίας Ζαχίντ, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Φυσικά δεν προλαβαίνει να είναι έτοιμος, για το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά πλέον είναι πολύ πιθανό να παίξει με τον Βόλο την άλλη Κυριακή, αφού αναμένεται να μπει κανονικά στις προπονήσεις την ερχόμενη εβδομάδα.

ΜΕΣΑ Ο ΜΠΕΚ , ΕΞΩ Ο ΦΑΟΥΣΤΟ

Ο Μπέκ έκανε και την Παρασκευή προπόνηση, χωρίς ενοχλήσεις και αν και αύριο είναι καλά, το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα. Αντίθετα στην προπόνηση της Παρασκευής δεν πήρε μέρος ο Φάουστο, που τραυματίστηκε την Πέμπτη στον αστράγαλο και έτσι δεν υπολογίζεται για την Κυριακή.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *