Παναθηναϊκός: Εφυγαν σχεδόν όλοι

Παναθηναϊκός: Εφυγαν σχεδόν όλοι

Ο Τσάβι Ρόκα κλήθηκε να λύσει το σοβαρό θέμα των υπεράριθμων παικτών που υπήρχαν στην ομάδα και το έλυσε Γενάρη μήνα, καθώς έφυγαν σχεδόν όλοι όσοι επιθυμούσε.

Οι αποχωρήσεις των παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη ή των παικτών που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής, ήταν ένα θέμα που δεν αντιμετωπίστηκε το καλοκαίρι, αλλά τον Γενάρη και στην διάρκεια της σεζόν με την προσπάθεια που κατέβαλε ο Τσάβι Ρόκα έφυγαν σχεδόν όλοι οι παίκτες που ήταν να φύγουν.

Από το καλοκαίρι ο Γιώργος Δώνης είχε ζητήσει την αποχώρηση των παικτών που δεν υπολογίζει, αλλά τότε δεν έγινε τίποτα και όλοι έμειναν στο Κορωπί. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήθελε να αποχωρήσουν οι παίκτες που δεν υπολογίζει, για να μπορεί να δουλεύει με λιγότερους παίκτες, για το καλό της προπόνησης. Στην πορεία ήρθαν και άλλοι παίκτες το καλοκαίρι, που αποδείχθηκε, ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Κλήθηκε, λοιπόν, ο Ρόκα να λύσει το σοβαρό θέμα των υπεράριθμων παικτών που υπήρχαν στην ομάδα και το έλυσε Γενάρη μήνα.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ

Οι πρώτες αποχωρήσεις έγιναν από τους παίκτες, που ήταν να φύγουν το καλοκαίρι και δεν έφυγαν τότε. Ο Μουνιέ έμεινε ελεύθερος και πήγε στον Παναιτωλικό, ο Οικονόμου έλυσε το συμβόλαιό του και πήγε στον Βόλο, ο Τζανδάρης έμεινε ελεύθερος και πήγε στον Πανιώνιο και ο Αρμενάκας πριν λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιό του. Επίσης, έφυγε και ο Βέργος, που πήγε στην Χέρκουλες.

ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ

Στην διάρκεια του πρώτου γύρου, αποδείχθηκε ότι δεν μπορούσαν να βοηθήσουν παίκτες που είχαν έρθει το καλοκαίρι με εισήγηση του Νίκου Νταμπίζα. Ο Μολό πήγε με δανεισμό στην Ορλεάν μέχρι το καλοκαίρι και ο Φάουστο πήγε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών στην Ταραγόνα, ομάδα Γ' Εθνικής. Ο Μπεχ επίσης δεν έχει βοηθήσει, αλλά δεν κατάφερε να βρει ομάδα και θα αποχωρήσει μάλλον το καλοκαίρι.

ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ

Και υπήρξαν κάποιες αποχωρήσεις παικτών, με στόχο να εξελιχθούν και αν γίνει αυτό να επιστρέψουν έτοιμοι να παίξουν. Ο Μαυρομάτης πήγε στην ομάδα της Δανίας την Σαντερίσκα με δανεισμό. Κάτι που ήθελε και ο Δώνης, που πιστεύει στην εξέλιξη του παίκτη, αλλά ήθελε να πάει στο εξωτερικό και όχι σε άλλη ελληνική ομάδα προκειμένου να δουλέψει καλύτερα και να βελτιωθεί.

Οσον αφορά στον επιθετικό Σέχου, στάθηκε άτυχος από τραυματισμούς, που είχε δεν μπόρεσε να παίξει και δόθηκε δανεικός στην Μπολόνια με οψιόν αγοράς 1,7 εκ. ευρώ, για το καλοκαίρι. Και ο Θεοχάρης ήταν να φύγει αυτή την περίοδο, αλλά δεν έγινε.

Το θέμα είναι, ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο Τσάβι Ρόκα κατάφερε να μείνουν στην ομάδα παίκτες, στους οποίους υπολογίζει ο Δώνης, το ρόστερ μειώθηκε και έτσι γίνονται και καλύτερα οι προπονήσεις.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *