Παναθηναϊκός: Η “τρέλα” του Μακέντα κόντρα στην λογική

Παναθηναϊκός: Η "τρέλα" του Μακέντα κόντρα στην λογική

Ο Φεντερίκο Μακέντα δούλεψε και στο ρεπό των υπόλοιπων παικτών του Παναθηναϊκού καθώς θέλει να είναι στη διάθεση του Δώνη για το ματς με την Ξάνθη, έστω και σαν αλλαγή.

Ο Φεντερίκο Μακέντα υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν, ότι θα μείνει εκτός δύο με τρεις εβδομάδες και θα επιστρέψει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Ιταλός φορ , όμως, έχει άλλη… άποψη και πάει να "τρελάνει" και τους γιατρούς του Παναθηναϊκού.

Τη Δευτέρα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και όλα έδειχναν, ότι είναι απίθανο να είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Ξάνθη. Την Τρίτη συνέχισε τη θεραπεία, αν και η ομάδα είχε ρεπό και ο ίδιος λέει, ότι αισθάνεται καλύτερα.

Η θλάση που έχει υποστεί στον προσαγωγό έχει σχεδόν κλείσει, όπως έδειξε ο υπέρηχος της Δευτέρας, αλλά θέλει λίγες ημέρες ακόμα, για να είναι απόλυτα έτοιμος να μπει στην προπόνηση. Ο Μακέντα δεν θέλει να χάσει με τίποτα το παιχνίδι με την Ξάνθη και με τη θέληση, που δείχνει και τη βελτίωση, που παρουσιάζει υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να είναι στην αποστολή του αγώνα με την Ξάνθη και να καθίσει στον πάγκο. Και αν χρειαστεί να παίξει για 20-25 λεπτά.

Για να συμβεί αυτό θα συνεχίσει ο Μακέντα το ατομικό πρόγραμμα και τη θεραπεία και την Τετάρτη, την Πέμπτη θα κάνει πιο εντατικό ατομικό πρόγραμμα και την Παρασκευή θα προπονηθεί κανονικά με την ομάδα.

Αν το παιχνίδι ήταν Κυριακή ίσως να είχε σημαντικές πιθανότητες ο Μακέντα να είναι ακόμα και στην ενδεκάδα. Η μία ημέρα παίζει ρόλο και τώρα ο Μακέντα θα δώσει την μάχη με τον χρόνο, για να μπει στην αποστολή και να έχει τη δυνατότητα, αν χρειαστεί να βοηθήσει στην διάρκεια του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ιταλός φορ θέλει πολύ να παίξει, αλλά την οριστική απόφαση θα την πάρουν το ιατρικό τιμ και ο Δώνης την ερχόμενη Παρασκευή. Επί της ουσίας η «τρέλα» του Μακέντα πάει κόντρα στην λογική , που λέει, ότι κανονικά ο Ιταλός θα πρέπει να παίξει μετά τη διακοπή.

Ο Μακέντα δεν κρατιέται θέλει να βοηθήσει κόντρα στην Ξάνθη και η οριστική απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *