xOrisOria News

Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με Μποχωρίδη

Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με Μποχωρίδη

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει κυκλώσει το όνομα του Λευτέρη Μποχωρίδη για την τελευταία θέση του ρόστερ, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να επιθυμεί την επιστροφή του αριστερόχειρα γκαρντ στο ΟΑΚΑ. Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Αθηναίου έβαλε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη διαδικασία να βγει ξανά στην αγορά για γκαρντ. Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξήγησε μάλιστα στην "πρώτη" του τριφυλλιού πως οι επιλογές είναι περιορισμένες, αφενός γιατί σε μερικές ημέρες τελειώνει ο Αύγουστος (κι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι έχουν βρει ομάδα) αφετέρου γιατί οι νταμπλούχοι ψάχνουν για γηγενή παίκτη -δεδομένου ότι έχουν ήδη επτά ξένους στο ρόστερ.

Έτσι, στο τριφύλλι αποφάσισαν να στραφούν στην περίπτωση του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος δεν δεσμευόταν με κάποια ομάδα (βρέθηκε πολύ κοντά στην ανανέωση με τον Άρη, πριν προκύψει η… ευκαιρία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ). Αποφάσισαν δε, να κάνουν άμεσα κίνηση για την απόκτηση – επιστροφή του παίκτη, ο οποίος αγωνίστηκε για τρεισίμισι χρόνια στο τριφύλλι (από το καλοκαίρι του 2014 έως τον Δεκέμβριο του 2017), πριν αποδεσμευτεί -επειδή δεν υπολογιζόταν από τον Τσάβι Πασκουάλ- για να (ξανά) αγωνιστεί στον Άρη.

Η εκτίμηση ανάμεσα στον Αργύρη Πεδουλάκη και τον Λευτέρη Μποχωρίδη είναι αμοιβαία, κάτι που επίσης έπαιξε σημαντικό ρόλο προκειμένου οι πράσινοι να αποφασίσουν ότι αυτός είναι ο παίκτης που μπορεί να καλύψει την κενή θέση στην περιφέρεια.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής (δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο στον ορίζοντα), οι πράσινοι ολοκληρώνουν το παζλ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post