Παναθηναϊκός: Νέο ραντεβού με τον Μπακογιάννη ο Γιαννακόπουλος

Παναθηναϊκός: Νέο ραντεβού με τον Μπακογιάννη ο Γιαννακόπουλος

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη πως την Τετάρτη (10/7) θα έχει νέα συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη για το γήπεδο του Βοτανικού.

Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη την Πέμπτη το απόγευμα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε αρκετά από τα μέλη του ερασιτέχνη για το τι μέλει γενέσθαι με το γήπεδο και τη συνέχεια των κινήσεων του.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ υποστήριξε και αποκάλυψε ουσιαστικά πως την Τετάρτη (10/7) θα έχει νέα συνάντηση με το Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη για να συζητήσουν για το γήπεδο στο Βοτανικό.

Χαρακτηριστικά σε ερώτηση που δέχτηκε για το γήπεδο μπάσκετ στο Βοτανικό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε: "Την Τετάρτη το πρωί υπάρχει μια προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Μπακογιάννη και θα συζητηθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Στη συνέχεια θα υπάρξουν συναντήσεις των ομάδων εργασίας και θα γίνουν γνωστά περισσότερα πράγματα".

Φυσικά η κατασκευή του γηπέδου μπάσκετ είναι άμεσα συνδεδεμένη και με το γήπεδο του ποδοσφαίρου ενώ είναι λογικό από τις ομάδες εργασίας των δυο πλευρών να προκύψουν στο μέλλον περισσότερες πληροφορίες για το μεγάλο πρότζεκτ του Βοτανικού.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *