Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο Ανουάρ και Νάγκι

Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο Ανουάρ και Νάγκι

Μετά την πρόκριση στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός θέλει σήμερα να κερδίσει στην Ξάνθη (15:00) και να εδραιωθεί στην εξάδα, με τους Ανουάρ και Νάγκι να κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση με την πράσινη φανέλα.

Στην Ξάνθη με σκόρερ τον απόντα-σήμερα-Μπουζούκη άρχισε πέρυσι η πολύ καλή πορεία του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο, που ήταν και ο λόγος, που έσβησε γρήγορα το -6 και έφερε και τον κόσμο στο γήπεδο.

Στο ίδιο γήπεδο φέτος ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πετύχει άλλη μία νίκη, που θα είναι για πρώτη φορά φέτος η δεύτερη συνεχόμενη και θα εδραιώσει την ομάδα στην εξάδα.

ΜΕ ΑΝΟΥΑΡ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κουρμπέλη και θα χρησιμοποιήσει στη θέση του τον Ανουάρ, που ήρθε δανεικός από την Βαγιαδολίδ και από την πρώτη ημέρα δείχνει έτοιμος στις προπονήσεις. Στην αποστολή είναι και ο Νάγκι, που ήρθε δανεικός από την Λέγκια. Υπάρχει μία σκέψη να παίξει και αυτός από την αρχή, αλλά το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται στον πάγκο και να μπει στη διάρκεια του αγώνα.

ΜΕ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ, ΙΝΣΟΥΑ

Ο Ινσούα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην μέση και στη χθεσινή προπόνηση έδειξε έτοιμος να παίξει και θα είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Γιόχανσον δεξιά. Η αμυντική πεντάδα θα είναι η ίδια, δηλαδή τερματοφύλακας ο Διούδης, δεξιά ο Γιόχανσον, αριστερά ο Ινσούα και στο κέντρο της άμυνας ο Πούγγουρας και ο Σένκεφελντ.

Στον άξονα εξάρι θα παίξει ο Ανουάρ, λίγο πιο μπροστά του θα είναι ο Δώνης, αριστερά θα παίξει ο Χατζηγιοβάνης και ο Ζαχίντ θα είναι πίσω από τον Μακέντα. Τη θέση του τραυματία Μπουζούκη διεκδικούν ο Μπεκ και ο Καμπετσής.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *