Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι

Με μια προπόνηση με έμφαση στην τακτική ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Την Τετάρτη το πρωί οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Τρίτης ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Μια προπόνηση που όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr διεκόπη από τους οπαδούς του τριφυλλιού που θέλησαν να μιλήσουν με σκληρή γλώσσα στους πράσινους για την έως τώρα παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Δώνη ήταν πως είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ενώ και ο Δημήτρης Κουρμπέλης που εξέτισε την τιμωρία του και ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του υπολογίζεται κανονικά. Όπως φυσικά και ο Μπεκ που ξεπέρασε και αυτός την ίωση που τον ταλαιπώρησε το Σαββατοκύριακο.

Η μοναδική απουσία από την προπόνηση ήταν αυτή του Βαγιαννίδη, ο οποίος έχει ίωση αλλά αναμένεται και αυτός να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι της Κ19 όμως που θα διεξαχθεί την Κυριακή το μεσημέρι.

Στην προπόνηση οι παίκτες του τριφυλλιού μετά το αρχικό ζέσταμα συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ο Δώνης θα αλλάξει και πάλι το σύστημα της ομάδας του θέλοντας να βελτιώσει την εικόνα του Παναθηναϊκού ενόψει ντέρμπι.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *