Παναθηναϊκός: Ο Καρλίτος βλέπει το τέρμα πιο… μεγάλο!

Παναθηναϊκός: Ο Καρλίτος βλέπει το τέρμα πιο… μεγάλο!

Με το καλημέρα ο Καρλίτος έχει δείξει ότι όλη η… φασαρία, που γίνεται για την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό είναι απόλυτα λογική, διότι επιθετικό σαν και αυτόν δεν έχει η ομάδα.

Ο επιθετικός φαίνεται από την αρχή αν έχει το γκολ, η όχι . Ετσι και ο Καρλίτος από την πρώτη προπόνηση με τον Παναθηναϊκό έχει δείξει ότι η επαφή του με τα δίχτυα είναι πολύ καλή. Στην προπόνηση της Τετάρτης ο Γιώργος Δώνης έβαλε τους παίκτες να κάνουν τελειώματα φάσεων.

Είναι μία άσκηση, που οι επιθετικοί καλούνται είτε με το κεφάλι, είτε με το πόδι να μετατρέπουν σε γκολ, σέντρες που δέχονται από συμπαίκτες τους από αριστερά ή δεξιά.

Ο Καρλίτος εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του και η ευστοχία του ήταν σε ποσοστά… μπάσκετ. Όπως έλεγαν, μάλιστα, συμπαίκτες του "βλέπει το τέρμα πιο… μεγάλο". Με το δεξί πόδι έκανε τις "εκτελέσεις" με τη μία και η μπάλα πήγαινε στο… πλεχτό . Την ίδια επιτυχία είχε και με κεφαλιές που επιχείρησε.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΡΟΚΑ

Ο Καρλίτος την Τετάρτη έκανε όλη την προπόνηση και από αυτά που δείχνει, θα ήταν πολύ ευχάριστο να είχε δικαίωμα συμμετοχής από φέτος. Είναι και πολύ δυνατός και έχει καλή τεχνική.

Φαίνεται ότι και φορ μπορεί να παίξει και περιφερειακός. Το σίγουρο είναι, ότι η απόκτηση του 29χρονου επιθετικού είναι μία μεγάλη επιτυχία του Τσάβι Ρόκα.

Το γεγονός ότι έπεισε τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα και να παίξει στον Παναθηναϊκό, αν και είχε στα χέρια του μεγαλύτερες προτάσεις από άλλες ομάδες, δείχνει για άλλη μία φορά ότι ο Παναθηναϊκός στο πρόσωπο του Ρόκα έχει βρει έναν πολύ καλό τεχνικό διευθυντή, που αν τον είχε από το προηγούμενο καλοκαίρι είναι δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν πιο ψηλά στην βαθμολογία αυτή τη στιγμή.

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Το απόγευμα της Πέμπτης στις 19:30 σε κοσμικό εστιατόριο στην Ακρόπολη θα γίνει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θα δώσει το παρόν σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα και όλα τα στελέχη της ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2022 ο Αθανασακόπουλος
Παναθηναϊκός: Στη Σοντερίσκε της Δανίας ο Μαυρομμάτης

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *