Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα ψάχνει την εξιλέωση κόντρα στον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα ψάχνει την εξιλέωση κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Φεντερίκο Μακέντα δεν κάνει και μία τόσο καλή χρονιά, αφού έχει σημειώσει μόνο πέντε γκολ μέχρι τώρα, αλλά θέλει την Κυριακή να σκοράρει για πρώτη φορά κατά του Ολυμπιακού και να εξιλεωθεί και για το χαμένο πέναλτι του πρώτου γύρου.

Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν ο μοναδικός ξένος, που ήρθε το καλοκαίρι του 2018, όταν ο Παναθηναϊκός είχε περιορισμό μεταγραφών και την πρώτη του χρονιά στην ομάδα τα πήγε πολύ καλά. Κάτι που δεν συμβαίνει τη φετινή περίοδο.

Οι ενοχλήσεις στην μέση το προηγούμενο καλοκαίρι τον ταλαιπώρησαν, έχασε χρόνο και σε 14 συμμετοχές μέχρι τώρα έχει σημειώσει πέντε γκολ και μάλιστα μόλις το ένα σε ροή αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τα άλλα τέσσερα είναι με εκτέλεση πέναλτι.

Ο Ιταλός έχει αγωνιστεί και στα τρία προηγούμενα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στο μεγάλο ντέρμπι. Στον πρώτο γύρο έφτασε πολύ κοντά, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε, το απέκρουσε ο Σα. Στη συνέχεια, βέβαια, κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Μολό, αλλά γκολ ακόμα δεν έχει βάλει.

Όπως έλεγε στους συμπαίκτες του τις τελευταίες ημέρες ο Ιταλός φορ, θέλει την Κυριακή να σκοράρει και να εξιλεωθεί και για το χαμένο πέναλτι του πρώτου γύρου.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ, ΦΕΥΓΕΙ

Μία απίστευτη παράδοση έχει δημιουργηθεί την τελευταία τριετία με τους σκόρερς του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οποιος βάζει γκολ κατά του Ολυμπιακού φεύγει από την ομάδα. Ο Μπεργκ, ο Βιγιαφάνιες, ο Μουνιέ, ο Κάτσε έχουν ήδη αποχωρήσει από τον σύλλογο, ενώ ο Μολό, που σκόραρε στον πρώτο γύρο, αναμένεται να αποχωρήσει μέσα στον Γενάρη από την ομάδα, αφού είναι ήδη ξένο σώμα.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΟΡ

Ο Παναθηναϊκός έχει χτίσει μία μίνι παράδοση την τελευταία τριετία. Από το 2016 μέχρι σήμερα έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα από τον Ολυμπιακό. Και η ήττα ήταν πέρυσι, στο παιχνίδι, που διεκόπη, ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού με γκολ του Γκερέρο. Οι δύο νίκες του Παναθηναϊκού είναι στην Λεωφόρο με το ίδιο σκορ, το 1-0 και οι τρεις ισοπαλίες είναι οι δύο στο Καραϊσκάκη και η μία στο ΟΑΚΑ, με το ίδιο σκορ, το 1-1.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *