Παναθηναϊκός: Ο Φάουστο προπονήθηκε αλλά αργεί ακόμα

Παναθηναϊκός: Ο Φάουστο προπονήθηκε αλλά αργεί ακόμα

Για πρώτη φορά μετά από ημέρες προπονήθηκε κανονικά ο Φάουστο στον Παναθηναϊκό, αλλά κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι έτοιμος ο Ισπανός χαφ.

Η σημερινή προπόνηση στον Παναθηναϊκό είχε ένα καλό νέο για τον Γιώργο Δώνη, αφού για πρώτη φορά μετά από πολλές ημέρες συμμετείχε κανονικά σε όλη την προπόνηση ο Ισπανός αμυντικός μέσος Φάουστο Τιένθα. Στην ερώτηση πότε θα είναι έτοιμος, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει.

Πρώτον, διότι ο παίκτης ήρθε την τελευταία στιγμή και δεν έκανε προετοιμασία το καλοκαίρι και δεύτερον, διότι έχει βγάλει τραυματισμούς και είχε ενοχλήσεις στην μέση. Και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν αυτές οι ενοχλήσεις επανέλθουν, οπότε θα πάει και άλλο πίσω.

Το δεδομένο είναι, ότι ο παίκτης έχει χάσει προπονήσεις και θέλει χρόνο, για να φθάσει σε φυσική κατάσταση τους άλλους παίκτες. Κατά τα άλλα στην προπόνηση δεν πήραν μέρος ο Σένκεφελντ και ο Μπέκ. Ο πρώτος έκανε αποφόρτιση , ο δεύτερος προέρχεται από τραυματισμό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες , Μουνιέ. Οι τρεις πρώτοι πιθανότατα θα είναι έτοιμοι, για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο με τον Χατζηθεοδωρίδη να πηγαίνει καλύτερα με την θλάση και τον Μακέντα να έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις στην μέση. Οι άλλοι παίκτες (απουσίαζαν και οι διεθνείς) έκαναν προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Αύριο το πρωί στις 11 είναι η επόμενη προπόνηση της ομάδας.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *