Παναθηναϊκός: Προσγειώνεται στην Ελλάδα ο Τζόνσον

Παναθηναϊκός: Προσγειώνεται στην Ελλάδα ο Τζόνσον

Την Κυριακή (18/8) φτάνουν στην Ελλάδα ο Γουέσλι Τζόνσον και ο Μπεν Μπεντίλ, με τους υπόλοιπους νέους να παίρνουν σειρά τις επόμενες ημέρες. Την Τρίτη (20/8) ξεκινάει η δουλειά στο τριφύλλι.

Την Τρίτη 20 Αυγούστου θα ξεκινήσει η δουλειά στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι πράσινοι περιμένουν τις επόμενες ημέρες όλου τους νέους παίκτες στην Αθήνα, προκειμένου να γίνουν οι εργομετρικές εξετάσεις και να ξεκινήσουν οι προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Αργύρη Πεδουλάκη. Απόντες βέβαια από την "πρώτη" της νέας σεζόν θα είναι οι διεθνείς παίκτες του τριφυλλιού.

Οι πρώτοι που θα φτάσουν στην Ελλάδα θα είναι ο Γουέσλι Τζόνσον και ο Μπεν Μπεντίλ στη διάρκεια της Κυριακής (18/8).

Από τις 2 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, οι πράσινοι θα βρίσκονται στο Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας κι ακολούθως θα δώσουν φιλικούς αγώνες, με αποκορύφωμα το "Orange Trophy" της Πάτρας και το "Παύλος Γιαννακόπουλος" του ΟΑΚΑ.

Όπως έγινε επίσημα γνωστό, στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το "Orange Trophy" από τον Προμηθέα Πάτρας (δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες), ενώ στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ το "Παύλος Γιαννακόπουλος" για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Εκεί θα γίνουν ουσιαστικά τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας μπροστά στο κοινό της, με αντιπάλους κορυφαίες ομάδες της EuroLeague, όπως η Φενέρμπαχτσε, η Αρμάνι Μιλάνο και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα υπόλοιπα φιλικά προετοιμασίας θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

AP Photo/Mark J. Terrill

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *