Παναθηναϊκός: Προχωράει με τους Έλληνες

Παναθηναϊκός: Προχωράει με τους Έλληνες

Το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν το 2020 είναι μία από τις προτεραιότητες στον Παναθηναϊκό και οι πρώτες διερευνητικές επαφές έχουν γίνει με όλους τους Ελληνες παίκτες με στόχο την παραμονή τους.

Είναι δεδομένη η επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού να παραμείνει ο ελληνικός κορμός και να ενισχυθεί η ομάδα με ξένους, που θα βοηθήσουν το σύνολο. Σε αυτά τα πλαίσια έχουν γίνει διερευνητικές επαφές με όλους τους Ελληνες παίκτες και πάμε να δούμε πως έχουν τα δεδομένα για τον καθένα.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να παραμείνει στην ομάδα. Θα γίνει οικονομική υπέρβαση και ουσιαστικά θα του προταθεί το μεγαλύτερο συμβόλαιο, που μπορεί να προτείνει η ομάδα σε παίκτη με αύξηση αποδοχών σε σύγκριση με τα χρήματα που παίρνει τώρα. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να τελειώσει θετικά το θέμα της ανανέωσης το συντομότερο δυνατό.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Ο Παναθηναϊκός θέλει να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στην ομάδα. Ο παίκτης έχει ενημερωθεί, ότι οι πράσινοι τον θέλει και τα επόμενα χρόνια και διανύει μία πολύ καλή περίοδο με αποκρούσεις που έχουν βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Πρόταση οικονομική δεν έχει στα χέρια του, αλλά θα την πάρει σύντομα και στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία. Οι πιθανότητες είναι πολλές να παραμείνει ο Διούδης και τα επόμενα χρόνια στο Τριφύλλι.

ΔΩΝΗΣ: Ο μέσος του Παναθηναϊκού έχει επίσης ενημερωθεί ότι θα του γίνει πρόταση ανανέωσης. Αυτό, που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα είναι ότι το καλοκαίρι η ομάδα αρνήθηκε πρόταση από το εξωτερικό για τον παίκτη λόγω έλλειψης παικτών στη μεσαία γραμμή. Πιθανότατα θα ανανεώσει και αυτός το συμβόλαιό του.

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: Ο νεαρός μπακ έχει κερδίσει με το σπαθί του την πρόταση ανανέωσης, που θα του κάνει η διοίκηση σε λίγο καιρό. Ήδη ξέρει ότι αυτό θα συμβεί. Εχει κάνει πρόοδο στη διάρκεια της χρονιάς, δουλεύει πολύ και είδαμε την καλή απόδοση που είχε με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΛ. Υπολογίζεται να κάνει δίδυμο στη θέση του δεξιού μπακ με τον Γιόχανσον, ή άλλον ξένο που θα αποκτηθεί αν φύγει ο Σουηδός.

Όσον αφορά στους Γιόχανσον – Ινσούα, οι προτάσεις που θα τους γίνουν θα είναι συγκεκριμένες, σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού και την αξιολόγηση που έχει γίνει για τους δύο παίκτες. Φαίνεται πιο δύσκολη η παραμονή του Γιόχανσον, ειδικά αν ζητήσει παραπάνω χρήματα από αυτά που παίρνει τώρα. Και τα θέματα των δύο μπακ θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τον Γενάρη.

Από κει και πέρα και εφόσον προχωρήσουν στις ανανεώσεις των συμβολαίων οι πράσινοι, μην αποκλείσουμε αν έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση για τους παίκτες, που θα μείνουν, να υπάρξει πώληση είτε το καλοκαίρι, είτε στην μεθεπόμενη μεταγραφική περίοδο.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *