Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον Τζίμερ Φριντέτ!

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον Τζίμερ Φριντέτ!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε την υπέρβαση, ερχόμενος σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Τζίμερ Φριντέτ! Ο 30χρονος γκαρντ αποδέχθηκε την πρόταση του "τριφυλλιού" κι έρχεται στην Ελλάδα για να αποτελέσει τη βασική επιλογή στο "2".

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε αυτό που πριν από μερικές ημέρες έμοιαζε ακατόρθωτο: απέσπασε τη θετική απάντηση του Τζίμερ Φριντέτ (30, 1μ88)! Ο 30χρονος γκαρντ άφησε στην άκρη το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσφερόταν από ομάδα της Κίνας, είπε το "ναι" στο "τριφύλλι" κι έρχεται για να αποτελέσει τη βασική επιλογή των νταμπλούχων στη θέση του shooting guard.

Παρά τις μεγάλες (αντικειμενικές) δυσκολίες που υπήρχαν στην περίπτωσή του, οι "πράσινοι" έκαναν ό,τι μπορούσαν για να κάμψουν τις αντιστάσεις του παίκτη, τον έπεισαν πως αυτοί είναι η καλύτερη επιλογή για την καριέρα τους και ολοκληρώνουν μια σπουδαία συμφωνία. Πλέον, αυτό που περιμένουν είναι να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρουν, για να κλείσει τυπικά η σπουδαία μεταγραφή.

Την τελευταία τριετία, ο Τζίμερ Φριντέτ αγωνίστηκε στο CBA (Κίνα) με τα χρώματα των Σανγκάη Σαρκς, έχοντας σταθερά 30+ πόντους κατά μέσο όρο. Τη φετινή σεζόν, χαρακτηριστικά, είχε 36.9 πόντους ανά αγώνα, πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ για να ολοκληρώσει τη χρονιά στο ΝΒΑ με τα χρώματα των Φοίνιξ Σανς, με τους οποίους είχε 3.7 πόντους.

AP Photo/Rich Pedroncelli


Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *