Παναθηναϊκός: Σφίξιμο στον τετρακέφαλο ο Σέχου

Παναθηναϊκός: Σφίξιμο στον τετρακέφαλο ο Σέχου

Με σφίξιμο στον τετρακέφαλο αποχώρησε από την προπόνηση της Παρασκευής ο Χρίστος Σέχου και το Σάββατο θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και ο χρόνος αποθεραπείας του.

Ο Χρίστος Σέχου δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της προπόνησης την Παρασκευή καθώς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και εγκατέλειψε.

Μάλιστα το Σάββατο θα κάνει μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και φυσικά ο χρόνος αποθεραπείας του. Αυτό ήταν και το μοναδικό νέο πρόβλημα για τον Γιώργο Δώνη από την προπόνηση της Παρασκευής και ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Από εκεί και πέρα ο Αποστολάκης ακολούθησε θεραπεία, ο Κότσαρης έκανε ατομικό ενώ όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν πάνω από 45 λεπτά στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την προθέρμανση και το παιχνίδι κατοχής μπάλας αποχώρησαν για ασκήσεις στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι πράσινοι συνέχισαν με τελειώματα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

Εν τω μεταξύ πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης ο Γιώργος Δώνης όπως το συνηθίζει έδειξε βίντεο στους ποδοσφαιριστές του από αγώνες του Πανιωνίου ώστε να είναι έτοιμοι για αυτό που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Κυριακή.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *