Παναθηναϊκός: Το ανθρώπινο πρόσωπο του τριφυλλιού

Παναθηναϊκός: Το ανθρώπινο πρόσωπο του τριφυλλιού

Με μια ανώνυμη επιστολή οι γονείς ενός νεαρού ποδοσφαιριστή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού θέλησαν να ευχαριστήσουν άπαντες στο τριφύλλι για το ανθρώπινο πρόσωπο που έδειξαν στην αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος υγείας του παιδιού τους.

Υπάρχουν αρκετές φορές που οι σύλλογοι στέκονται δίπλα στα μέλη τους σαν μια πραγματική οικογένεια και αυτό έκανε σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση ενός νεαρού ποδοσφαιριστή της ακαδημίας που από πέρυσι αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Από την πρώτη στιγμή άπαντες στο τριφύλλι από τον Γιάννη Αλαφούζο μέχρι τον ψυχολόγο της ακαδημίας και σύσσωμο το ιατρικό τιμ στάθηκαν στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή για να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που είχε.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά, όπως έχει συμβεί και σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν και όπως συμβαίνει πιθανότατα και με άλλες ομάδες δεν πρόβαλε σε καμία περίπτωση αυτή τη βοήθεια. Άλλωστε δεν το έκανε για αυτό.

Οι γονείς του νεαρού ποδοσφαιριστή όμως έφεραν στην επιφάνεια το θέμα με μια επιστολή που έστειλαν ευχαριστώντας τόσο τον Γιάννη Αλαφούζο όσο και τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη αλλά και τους Νταμπίζα, Φύσσα και το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού και του νοσοκομείου "Υγεία" για τη βοήθεια και το ενδιαφέρον που έδειξαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Η επιστολή αναφέρει:

"Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους γιατρούς κυρίους Πολιτάκη, Γρετζελιά και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί ο γιος μας και παίκτης της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον γιατρό του Παναθηναϊκού, κύριο Λεβάκο, για την αμέριστη φροντίδα και την επιστημονική του επάρκεια. Ομοίως, ευχαριστούμε τον γιατρό των ακαδημιών, κύριο Σίνη, καθώς και τον ψυχολόγο, κύριο Κασταμονίτη.

Ευχαριστούμε τον κύριο Νταμπίζα για το ενδιαφέρον του όλον αυτόν τον καιρό. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρώην διευθυντή των Ακαδημιών, Τάκη Φύσσα, για την αμέριστη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον που επέδειξε όλο αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα.

Ευχαριστούμε βαθύτατα τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο και τον πρόεδρο κύριο Μαυροκουκουλάκη, για το ανθρώπινο ήθος με το οποίο προσέγγισαν την περίπτωση του παιδιού μας.

Ευχαριστούμε την διευθύντρια του Λυκείου, κυρία Φουσέκη, καθώς και τους καθηγητές για τη συμπαράσταση τους όλο αυτό το δύσκολο για εμάς χρονικό διάστημα.

Οικογένεια Κ.Α."

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *