Παναθηναϊκός: Το “δεν πανηγυρίζουμε” του Δώνη

Παναθηναϊκός: Το "δεν πανηγυρίζουμε" του Δώνη

Δείτε στην παρακάμερα του Παναθηναϊκού από το ισόπαλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τον Δώνη να λέει τέσσερις φορές στους παίκτες του με τη λήξη του ματς "Δεν πανηγυρίζουμε". (VIDEO)

Σε οκτώ λεπτά η παρακάμερα του Παναθηναϊκού παρουσιάζει όσα έγιναν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το ισόπαλο 1-1.

Ακόμα και με κλειστή την πόρτα των αποδυτηρίων ακούστε όλους τους πράσινους παρουσία σύσσωμης της ομάδας και των Νταμπίζα-Δώνη να φωνάζουν Παναθηναϊκός και εν συνεχεία να εμψυχώνουν έναν-έναν τους πράσινους.

Εν συνεχεία ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο έζησε ο πάγκος και ο ίδιος ο 50χρονος προπονητής το ματς με τον Ολυμπιακό αλλά και κάποιες οδηγίες του Έλληνα τεχνικού ο οποίος προς το τέλος του ματς φωνάζει: "Όχι τρελά πράγματα, σωστά πράγματα".

Δείτε τον Δώνη στη φάση του δεύτερο πέναλτι να λέει ξεκάθαρα στον Μακέντα να μην εκτελέσει και να δίνει την εντολή στο Μόλο και μετά τη λήξη του ματς την ατάκα προς τους παίκτες του "Δεν πανηγυρίζουμε" την οποία επανέλαβε τέσσερις φορές.

Το βίντεο κλείνει με τα συγχαρητήρια των ανθρώπων του προπονητικού επιτελείου και του Νίκου Νταμπίζα προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Δείτε τη χαρακτηριστική χειρονομία και ατάκα του Δώνη στο 7:34 του παρακάτω video:

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *