Παναθηναϊκός: Το προσπαθεί, αλλά είναι δύσκολο του Μορλάνες

Παναθηναϊκός: Το προσπαθεί, αλλά είναι δύσκολο του Μορλάνες

Η Marca την Κυριακή (29/12) έγραψε ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποκτήσει δανεικό τον 20χρονο μέσο Μανού Μορλάνες, αλλά φαίνεται ότι αυτό είναι δύσκολο.

Ο Τσάβι Ρόκα, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και ημέρες, ασχολείται με την ενίσχυση του Παναθηναϊκού τον ερχόμενο Γενάρη στην θέση του κεντρικού μέσου και του ακραίου.

Είναι γνωστό ότι κοιτάει την αγορά της Ισπανίας , της Πορτογαλίας, αλλά και της Πολωνίας όπως αναφέραμε πριν από ημέρες. Οι Ισπανοί μέσω της "Marca" αποκάλυψαν την Κυριακή (30/12) το βράδυ τις επαφές του Παναθηναϊκού με την Βιγιαρεάλ για τον 20χρονο Μανού Μορλάνες, που παραχωρείται δανεικός για να πάρει χρόνο συμμετοχής , που δεν βρίσκει στην Ισπανική ομάδα.

Παίζει και 6αρι και 8αρι και έχει καλή τεχνική. Πέρυσι είχε συμμετοχές με την ομάδα του και στο Champions League όπου σκόραρε και κόντρα στην Ζενίτ, αλλά φέτος έχει παίξει μόλις σε δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα και η απόφαση είναι να δοθεί δανεικός από την ομάδα του, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023. Είναι προϊόν των ακαδημιών της Σαραγόσα και στη συνέχεια της Βιγιαρεάλ.

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Τσάβι Ρόκα έχει αναλάβει τις επαφές με την Βιγιαρεάλ και την πλευρά του παίκτη. Η περίπτωσή του είναι δύσκολη, διότι ο 20χρονος μέσος στις πρώτες επαφές δεν δείχνει ζεστός, για να έρθει στην Ελλάδα να παίξει και προτιμάει να περιμένει να βρει ομάδα είτε από την Ισπανία, είτε από άλλο πρωτάθλημα.

Οι Ισπανοί λένε και για ενδιαφέρον της Οστάνδης, της Φίτεσε, αλλά και της Ουέσκα, της Αλκορκόν και της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Ρόκα θα συνεχίσει την προσπάθεια με στόχο να αλλάξει γνώμη ο παίκτης , αλλά προς το παρόν αυτό φαίνεται δύσκολο χωρίς να αποκλείεται τίποτα.

Photo credits: AP Photo/Dmitri Lovetsky

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *