Παναιτωλικός: Γκολ και ασίστ ο Μουνιέ

Παναιτωλικός: Γκολ και ασίστ ο Μουνιέ

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό, ο Αντονί Μουνιέ είχε ασίστ και γκολ στο νικηφόρο (3-1) φιλικό κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Σε αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα, ο Παναιτωλικός νίκησε 3-1 στο Emileon την ΑΕ Καραϊσκάκης. Στο 15’ μετά από κόρνερ του Μουνιέ ο Γιοβάνοβιτς με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 43’ ο Αλμπάνης ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, αλλά στο επόμενο λεπτό μετά από σέντρα του Κέβιν ο Μουνιέ με κεφαλιά – ψαράκι έκανε το 2-1.

Στο 53’ ο Μπαΐροβιτς με εκτέλεση φάουλ πέτυχε το τελικό 3-1. Ο Μουνιέ έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο, το ίδιο και οι Κέβιν – Τζανακάκης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν, Ταχάρ, Σιέστεντ, Τζανακάκης, Λιάβας, Μουνιέ, Ντίας.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γιαννακόπουλος (82’ Θεοδωρόπουλος), Τζανακάκης (58’ Γιαννιώτης), Γιοβάνοβιτς (82’ Μπακαδήμας), Λιάβας (82΄ Σκιαδάς), Κέβιν (58’ Παρράς), Τσιγγάρας, Ντάλσιο, Μιμίτο (82’ Φυτόπουλος), Ντουάρτε (82’ Μπελεβώνης), Μουνιέ (58’ Ρομάν), Μπαΐροβιτς.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ: Μπουργάνης, Καψάλης, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Βλάχος, Νταλακούρας, Μασούρας, Αλμπάνης, Γυφτοκώστας, Χατζηστραβός, Κυβελίδης.

Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Δ. Παππάς, Παπανίκου, Γιαννιώτης, Μέτσε, Ψιάνος, Τερεζίου, Χατζηδίμπας, Τσούτσης, Ζήσι, Μαργώνης, Δ.Α. Παππάς.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *