Παντελίδης: “Δεν δικαιολογείται η τόση έλλειψη πάθους και ενέργειας”

Παντελίδης: "Δεν δικαιολογείται η τόση έλλειψη πάθους και ενέργειας"

Ο Σάββας Παντελίδης έκανε λόγο για κακή νοοτροπία των παικτών του και πως δεν δικαιολογείται η τόση έλλειψη πάθους και ενέργειας στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 5-1 από τον ΠΑΟΚ έκανε λόγο για κακή νοοτροπία των παικτών του και πως δεν δικαιολογείται η τόση έλλειψη πάθους και ενέργειας στο ματς με τον Δικέφαλο. Μάλιστα, ανέφερε πως οι παίκτες του έχαναν 3-0 στο ημίχρονο και δεν είχαν νευριάσει.

"Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής. Εμείς για μεγάλο διάστημα δεν είχαμε μυαλό. Δε δικαιολογείται η τόση έλλειψη πάθους και ενέργειας. Χάναμε με 3-0 και δεν είχε νευριάσει παίκτης μας", ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα το 2020:

"Ασφαλώς το πρώτο που πρέπει να αλλάξει είναι αυτό και κάποια παιδιά που έχουν αυτή τη νοοτροπία δεν θα πρέπει να τα δούμε ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Η νοοτροπία είναι περισσότερο και λιγότερο οι δυνάμεις.

Δεν έχουμε καλή νοοτροπία. Είναι σαν να βρίσκονται στο γήπεδο κάποια παιδιά, απλά για να βρίσκονται. Εγώ δε δέχομαι από την ομάδα μου να έχει αυτή τη νοοτροπία στο γήπεδο. Έχεις δικαίωμα να μην παίξεις καλά, αλλά δεν έχεις δικαίωμα να μην "ματώσεις". Το "τώρα" πρέπει να αλλάξουμε.

Μπήκαμε στο ημίχρονο με το 3-0 και δεν ήταν εύκολο, όμως δεν μου αρέσει η νοοτροπία της ομάδας και είμαι εγώ ο υπεύθυνος που πρέπει να την αλλάξω".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *