Παντρεύτηκε πρώην παίκτης του Survivor και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι

Παντρεύτηκε πρώην παίκτης του Survivor και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι

Ο γάμος έγινε πριν πέντε μήνες και το σαββατοκύριακο έκαναν το πάρτι

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μόνο με τις οικογένειές τους, πρώην παίκτης του Survivor 2 παντρεύτηκε την αγαπημένη του. Ο λόγος για τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο, το γνωστό μοντέλο που συμμετείχε πέρυσι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και την Allia Al Rufai, την Ινδή στιλίστρια του Bollywood.

Το ζευγάρι το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε στην εκπομπή «Happy day» και αποκάλυψαν λεπτομέρειες του πολιτικού γάμου τους, που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, στο Πάπιγκο. Στην τελετή ήταν μόνο οι οικογένειές τους, ενώ όπως αποκάλυψε ο Θεοδωρόπουλος, την περίοδο εκείνη που παντρεύτηκαν είχε πολύ χιόνι.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το ζευγάρι έκανε το γαμήλιο πάρτι στο Λιμένι της Μάνης, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Το μέρος το ανακάλυψαν πέρυσι τυχαία, όταν βρέθηκαν εκεί για μπάνιο και το λάτρεψαν. Μάλιστα, όπως τόνισε το μοντέλο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, επειδή οι καλεσμένοι τους ήταν απ’ όλο τον κόσμο, ήθελε να τους γνωρίσει και αυτό το υπέροχο κομμάτι της Ελλάδας.

Θεοδωρόπουλος και Al Rufai είναι μαζί εδώ και τρία χρόνια και γνωρίστηκαν στην Ινδία, όπου βρέθηκε εκείνος για επαγγελματικούς λόγους. Όπως εξομολογήθηκε, ο πρώτος χρόνος της σχέσης τους ήταν λίγο δύσκολος, μέχρι να συνηθίσουν δηλαδή το γεγονός ότι θα υπάρχουν και διαστήματα που λόγω επαγγελματικών, θα είναι μακριά ο ένας από τον άλλον.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *